Yoga Retreat Tenerife

2017 – 2019 – 2022

Rust en ruimte, zon en wind, prachtige uitzichten door de geweldige locatie in de bergen, gezond eten met zoveel verrassende smaken…eigenlijk is het nauwelijks te omschrijven wat je bij Mandala de Masca gaat ontdekken. Het is een unieke plek door de ligging, door de sfeer en door de ruimte. Ruimte voor de vele yogalessen, voor gezelligheid en voor stilte.

Reisdetails

Een week die volledig in het teken staat van yoga, waarbij verschillende yogastijlen aan bod komen. Rustige, meditatieve yogalessen worden afgewisseld door dynamische lessen en actieve workshops. Tijdens en buiten de yogalessen, nemen we ook de yoga filosofie mee, de vijf elementen uit de Chinese Geneeskunde en zijn er momenten van stilte. Door je een week lang te verdiepen in je yoga practice, of je nu een beginnende of ervaren yogi bent, zul je anders naar huis vliegen dan dat je bent gekomen. Een heel bijzondere ervaring! 

Naast de yogalessen word je enorm verwend door de geweldige keuken! Het keukenteam staat de hele dag in de keuken om je iedere keer weer te verrassen met heerlijke smaken, mooi uitziende gerechten, gezonde voeding (vegetarisch) uit eigen tuin. Daarnaast kun je genieten van de prachtige omgeving tijdens wandelingen en excursies op het eiland.

Echt een week eruit, even een week tijd voor jezelf!