Yogareis Ardeche 2016

Met Lisanne naar Frankrijk

Oktober 2016, Ardeche, locatie Les Blancards.
Een ongelooflijk mooie locatie, een fantastische groep, een waanzinnige week…omdat beelden meer zeggen dan 1000 woorden:

“De yogareis met Lisanne was een week lang volle bak genieten. Een perfecte combinatie van fijne yogalessen, heerlijk eten, een prachtige omgeving en bovenal een groep geweldig mooie mensen. Even helemaal niks moeten, alleen maar zijn, genieten en volop in de watten gelegd worden. Kortom een reis die je eigenlijk elk jaar zou willen maken!” – Niki, 23 jaar

“Van te voren had ik me al een perfecte reis voorgesteld. Maar dit was nog beter. Een combinatie van ontspanning en yoga. Heerlijk verwend met een massage, een reiki behandeling, yoga en heerlijk eten! Mooie nieuwe yoga ervaring opgedaan en heel veel inspiratie!!” – Liefs Mirna

“Mijn eerste yogareis ooit, en het was direct een doorslaand succes. Nog nooit ben ik op vakantie zo in de watten gelegd, en zo kalm en uitgerust teruggekomen. De week was de perfecte mix tussen heel afwisselende yogalessen en tijd genoeg voor jezelf om in de prachtige villa te ontspannen (massage en reiki) of de sprookjesachtige omgeving te ontdekken. Alles  – van het ontbijt tot de goodiebag – was tot in de puntjes geregeld en met veel liefde en aandacht gemaakt.  Ik kan iedereen deze yogareis aanraden, en ga zelf ook heel graag de volgende keer weer mee.”


Een complete yogareis op het mooie Les Blancards, Ardèche

Les Blancards is een ongelooflijk bijzondere locatie; een heerlijke plek om even helemaal tot rust te komen. Puur genieten van de prachtige omgeving en alles wat het huis te bieden heeft, zowel binnen als buiten de poorten van dit voormalig klooster. Iedere ochtend en avond kun je een yogales volgen, waarbij verschillende yogastijlen aan bod komen: Vinyasa, Yin yoga en een combinatie van beide. Daarnaast zal er een programma aangeboden worden met een fijne balans tussen activiteiten en vrije tijd.

Inclusief

 • 2x yoga per dag
 • 2 behandelingen: 1x massage & 1x reiki of chakra healing
 • 5 overnachtingen in een luxe gite, van alle gemakken voorzien. De ruime sfeervolle kamer deel je met 2 personen*
 • 5x luxe ontbijt
 • 5x diner; gevarieerde en gezonde maaltijden met als basis groente en vis uit de streek**
 • water, thee, iets lekkers
 • activiteiten in de omgeving (optioneel)
  * meerprijs voor een eenpersoonskamer
  ** graag allergieën of andere wensen voorafgaand aan de reis doorgeven

Exclusief

 • vervoer
 • drank buiten maaltijden