SUPPEN
SUP staat voor Stand Up Paddle en is de snelst groeiende sport ter wereld! Dat is ook niet zo gek, want suppen is geweldig om te doen. Door middel van een lange peddel kun je staand peddelen op een breed, stabiel surfboard.

SUP YOGA
Met SUP-yoga gaan we met een groep op het water werken aan onze core, balans en flexibiliteit. Laat je verrassen door de ontspannende natuur en de rust van het water. Om mee te doen met SUP yoga heb je geen ervaring met yoga en/of suppen nodig. Je krijgt aan het begin van iedere les circa 10 minuten uitleg over het suppen.

Wanneer?
– Dinsdagavond om 19:00 uur op de Spiegelwaal.
– Tijdens Zomerfeesten: donderdag 21 juli om 11:00 uur.

Kosten:
– Losse les         € 19,-

Inschrijven?
Aanmelden gaat via ons online reserveringssysteem Momoyoga. Via jouw Momoyoga account koop je een sup yogales en daarna schrijf je je in voor de les.

Note: als je een account hebt aangemaakt, kun je zien of er nog vrije plekken zijn voor de les. Je kunt jezelf op de wachtlijst plaatsen en dan ontvang je een mail als je deel kunt nemen. Komt er geen plek vrij, dan staat de les weer op je account en kun je je inschrijven voor een volgende keer. Wil je dit risico niet lopen, zoek een les op met vrije plekken 🙂

Kledingadvies:
Onze ervaring is dat bij een SUP Tour iedereen in principe droog kan blijven. Gemakkelijk zittende (sport)kleding, met eventueel zwemkleding eronder. Mocht je er onverhoopt toch invallen, zorg dan altijd dat je een extra setje (warme) droge kleding, schoenen en een handdoek bij je hebt. Mocht het een echt frisse dag zijn dan kun je optioneel een wetsuit huren (€ 3,50 pp)

Locatie:
De Spiegelwaal ligt aan de noordkant van de Waal en is vanuit het centrum te voet en per fiets eenvoudig te bereiken. Komt je met de auto dan is er parkeergelegenheid op de Noordkade boven de Lentse Warande. Wij staan tussen de lentse loper en de spoorbrug, onderaan de waterkant. Je herkent ons aan de rode oude brandweerbus (of een witte bus) van SUP & SURF. Op de dag van de les ontvang je van ons een mail met extra informatie over het weer en de locatie.
Let op er zijn geen facilitaire voorzieningen. Omkleden kan evt. achter of in de bus.

Overig en algemene voorwaarden:

  • Heb je spullen die niet meegaan op de SUP? Geen probleem! Dan laat je ze gewoon in de brandweerbus, deze gaat op slot zodra we het water op gaan.
  • Afmelden? Graag minimaal 6 uur voor aanvang van de les, dit kan via Momoyoga en zo komt je les weer op je account te staan. Na die 6 uur komt je les te vervallen.
  • Belangrijk! Je koopt een sup yogales via Momoyoga en daarna reserveer je jouw les. Alleen de aanschaf van een les is niet voldoende.
  • Op de dag van de les ontvang je een mail over de locatie en een laatste update over o.a. het weer.

Route voor Spiegelwaal met de auto:

Komend vanaf Oversteek:
Volg alle stoplichten rechtdoor richting Waalbrug; rechtse rijbaan houden. Direct na de bocht rechtsaf (bij het stoplicht richting Van der Valk hotel). Volg de weg naar links, langs het parkeerterreintje en ga linksaf de ‘ rood gekleurde weg’ op. Let op dit is een fietspad ‘auto te gast’. Volg deze weg parallel aan de grote weg naar de Waalbrug. Ga rechtdoor over verkeersdrempel (links gaat een stuk fietspad schuin omhoog). Bij T- splitsing iets verderop rechts. Bij 1e weg links omhoog. Brug over. Volg de hele weg langs de huizen. Ga onder de Waalbrug doorRij door en ga uiteindelijk links een zandpad naar beneden bij de bomen (links zie je de brandweerauto).

Komend vanaf A325:
Ga alle stoplichten rechtdoor, maar houd de rechtse baan aan. Ga uiteindelijk bij de stoplichten van de t- splitsing linksaf richting Waalbrug Nijmegen (bij voorsorteren voor links de rechtse baan houden). Direct na de bocht rechtsaf (bij het stoplicht richting Van der Valk hotel). Volg de weg naar links, langs het parkeerterreintje en ga linksaf de ‘ rood gekleurde weg’ op. Let op dit is een fietspad ‘auto te gast’. Volg deze weg parallel aan de grote weg naar de Waalbrug. Ga rechtdoor over verkeersdrempel (links gaat een stuk fietspad schuin omhoog). Bij T- splitsing iets verderop rechts. Bij 1e weg links omhoog. Brug over. Volg de hele weg langs de huizen. Ga onder de Waalbrug door. Rijd door en ga uiteindelijk links een zandpad naar beneden bij de bomen (links zie je de brandweerauto).

Routebeschrijving, met dank aan Miranda!

Reserveren groep

Wil je graag op een ander moment komen met een groep, voor bijvoorbeeld een teamuitje, vrijgezellenfeest of een andere gelegenheid? Dan mag je contact opnemen met Sup & Surf: info@supensurf-nijmegen.nl
Je gaat dan samen op zoek naar een goed moment en locatie. De kosten zijn 25 euro per persoon en reserveren kan vanaf 10 personen.