Inschrijven & Tarieven

Inschrijven en tarieven

Het inschrijfsysteem – Momoyoga

Het reserveren en aanschaffen van een les/abonnement verloopt via Momoyoga, een online inschrijfsysteem. Wanneer je een account hebt, kun je zien welke lessen er zijn, wie de les geeft, je kunt al weken van tevoren inschrijven of ervoor kiezen per week te wisselen. Tot maximaal 6 uur voorafgaand aan een les kun jij je kosteloos afmelden.

Hoe werkt het? Je eerste inschrijving

Om een eigen account aan te maken ga je naar het online reserveringssysteem Momoyoga: klik op HIER: INSCHRIJVEN Hier kun je een proefles aanschaffen en je les reserveren. Bevalt het goed, dan kun je kiezen voor losse lessen, een rittenkaart of verschillende abonnementen (zie onderaan deze pagina alle mogelijkheden en voorwaarden).

Heb je vragen, hulp nodig bij het inschrijven of wil je iets doorgeven, neem dan gerust contact met me op: lisanne@bodhiyogashala.nl of bel 06-12903889. Ik zal dan een account voor je aanmaken en kun je daarna de stappen volgen om een proefles te kopen en de les te reserveren.

En dan… lessen reserveren!

Daarna kun je lessen gaan reserveren! Wil jij graag jouw vaste avond/lessen behouden, plan dan de lessen in voren. Hiervoor zul je wel genoeg lessen op de rittenkaart of abonnement moeten hebben. Mocht je onverhoopt niet kunnen, meld je dan minimaal 6 uur voorafgaand aan de les af, daarna zal je les in rekening worden gebracht. Is er geen plek meer? Geen nood! Zet jezelf op de reservelijst, als er een afmelding is krijgt de eerstwachtende een e-mail!

Hier vind je het overzicht op de Momoyoga-pagina van Bodhi Yogashala van alle lessen en kun jij je inschrijven: YOGALES RESERVEREN

Tarieven – Rittenkaarten & Abonnementen

Hieronder vind je meer informatie over de mogelijkheden voor het aanschaffen van lessen. Je kunt na een proefles kiezen voor losse lessen, een rittenkaart of de keuze uit verschillende abonnementen. Alle betalingen lopen via iDeal, via Momoyoga. Klik op de verschillende mogelijkheden voor meer informatie over deze les, kaart of abonnement.

Proefles  € 7

Losse les  € 12

10-rittenkaart  € 95

5x per maand abonnement (3 maanden)  € 38 x 3 maanden = € 114

5x per maand abonnement – doorlopend abonnement (minimaal 4 maanden)  € 34 p.m.

Onbeperkt abonnement (1 maand)  € 69

Onbeperkt abonnement – doorlopend abonnement (minimaal 4 maanden)  € 59 p.m.

Note: Alle aankopen zijn definitief en persoonlijk. Restitutie is niet mogelijk. Kaarten stopzetten wegens omstandigheden is niet mogelijk. Gemiddeld 3 lesvrije weken per jaar: 1 week rond Kerst en Oud & Nieuw | 2 weken in de zomervakantie rondom de Zomerfeesten. Daarnaast een aangepast lesrooster in de vakanties. Let op: je abonnement en/of rittenkaart loopt door in vakanties; de geldigheidsduur wijzigen is niet mogelijk.

Let op: wanneer je strippenkaart verloopt, krijg je een herinneringsmail. Het kan zijn dat je ondertussen al een nieuwe kaart hebt gekocht en de oude kaart verloopt. De herinneringsmail blijft komen, aangezien je lessen zover vooruit kunt boeken, dat het wellicht nog van je oude kaart is. Dus…krijg je de mail, controleer even over welke kaart het gaat, voordat je een nieuwe aanschaft.