Inschrijven

Het inschrijfsysteem – Momoyoga

Het reserveren en aanschaffen van een les/abonnement verloopt via Momoyoga, een online inschrijfsysteem. Wanneer je een account hebt, kun je zien welke lessen er zijn, wie de les geeft, je kunt al weken van tevoren inschrijven of ervoor kiezen per week te wisselen. Tot maximaal 6 uur voorafgaand aan een les kun jij je kosteloos afmelden. Daarna kun je uitschrijven, met verlies van je credit. BELANGRIJK: sta je op de wachtlijst, dan kun je tot het laatste moment een mail ontvangen dat je deel kunt nemen aan de les! (omdat deelnemers ook last minute uit kunnen schrijven) Ben jij niet meer van plan te komen, komt het niet meer uit? Schrijf je dan uit van de wachtlijst!

Hoe werkt het? Je eerste inschrijving

Om een eigen account aan te maken ga je naar het online reserveringssysteem Momoyoga: klik op HIER: INSCHRIJVEN Hier kun je een proefles aanschaffen en je les reserveren. Bevalt het goed, dan kun je kiezen voor losse lessen, een rittenkaart of verschillende abonnementen. Heb je vragen, hulp nodig bij het inschrijven of wil je iets doorgeven, neem dan gerust contact op: info@bodhiyogashala.nl.

En dan…lessen reserveren!

Daarna kun je lessen gaan reserveren! Wil jij graag jouw vaste avond/lessen behouden, plan dan de lessen in voren. Je kunt maximaal 21 dagen vooruitplannen. Hiervoor zul je wel genoeg lessen op de rittenkaart of abonnement moeten hebben. Mocht je onverhoopt niet kunnen, meld je dan minimaal 6 uur voorafgaand aan de les af, daarna zal je les in rekening worden gebracht. Is er geen plek meer? Geen nood! Zet jezelf op de reservelijst, als er een afmelding is krijgt de eerstwachtende een e-mail! (dit kan tot het laatste moment gebeuren, dus komt het niet meer uit, meld je dan af van de wachtlijst!)

Hier vind je het overzicht op de Momoyoga-pagina van Bodhi Yogashala van alle lessen en kun jij je inschrijven: YOGALES RESERVEREN

Tarieven

Rittenkaarten & Abonnementen

Hieronder vind je meer informatie over de mogelijkheden voor het aanschaffen van lessen. Je kunt na een proefles-pakket kiezen voor losse lessen, een rittenkaart of de keuze uit verschillende abonnementen. Alle betalingen lopen via iDeal, via Momoyoga. Klik op de verschillende mogelijkheden voor meer informatie over deze les, kaart of abonnement.