Bodhi Centrum & Bodhi Oost

UPDATE: Zolang de yogaschool gesloten is, kun je alle lessen volgen via Zoom. Het lesrooster vind je op Momoyoga. Volg de stappen hieronder om mee te doen via Zoom. Een half uur voorafgaand aan de les ontvang je een automatische mail vanuit Momoyoga met de Zoom-gegevens. Als je je in het laatste half uur voorafgaand aan de les inschrijft, dan vind je de inloggegevens bij jouw aanmelding op je Momoyoga account.

Wil je meer weten over hoe je kunt inschrijven, ga dan naar Inschrijven & Tarieven.

Op ons YouTube kanaal vind je enkele yoga-, pilates- en meditatielessen: Bodhi Yogashala Nijmegen.

Wil je de les live volgen via zoom, volg dan de onderstaande stappen:

1. Registreer je voor een gratis account op ZOOM en installeer de app op je mobiel, tablet, laptop of tv.
2. Schaf via Momoyoga je les aan. Of een live online les van €7,50 of je gebruikt je rittenkaart of abonnement hiervoor.
3. Reserveer nu jouw les op het lesrooster van Momoyoga!!! Dus niet alleen een les aanschaffen, ook inschrijven voor de les, anders ontvang je geen link voor de live les.
4. 30 minuten voor aanvang van de les ontvang je een mail met link en wachtwoord, dus houd je mail (en spam) goed in de gaten. Ondertussen kun je alvast je mat klaarleggen en je kamer een beetje sfeer geven 🙂
5. Open de link, voer het wachtwoord in en wacht tot de les begint.
6. Zodra de online yogales van start gaat, zal Zoom automatisch jouw geluid dempen en jouw camera uitzetten. Het geluid van de studenten blijft gedurende de les gedempt. Voor de docent is het wél fijn om alle deelnemers te zien, dus voel je meer dan vrij om de camera aan te zetten.

Lesrooster: