Nienke Ewalts

Hoi,

Ik ben Nienke. Ik geef met veel plezier (gentle) vinyasa yoga lessen bij Bodhi Yogashala. En daarnaast biedt ik eens in de maand ouder-kind yogalessen aan bij de studio vanuit mijn eigen bedrijfje “Lente Yoga”. Bodhi is als een tweede huis voor mij, en ik ben er dan ook zelf regelmatig te vinden om les te volgen.

Ik heb een stijl ontwikkeld waarbij ik het persoonlijke, eerlijke, creatieve, serieuze en tegelijkertijd speelse dat ik in me heb weet te combineren. Ik heb gekozen voor vinyasa yoga, omdat het actief, dynamisch en gericht is op ademhaling in combinatie met bewegen. Sommige vinyasa  yogalessen hebben bijna iets weg van een dans. Je gaat samen met je ademhaling van de ene naar de andere houding en bouwt kracht en balans op. En met dat bewegen en ademen verplaats je de aandacht die vaak naar je hoofd gaat, naar je lijf. 

Ik blijf graag leren en vind het geweldig om nieuwe dingen die ik leer over te brengen op anderen. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten en valkuilen. Yoga kan je helpen je hier bewuster van te worden en jou leren waar jouw kracht zit! 😀

Tot in de les!

Liefs, Nienke