Lisanne Jansen – Massage

Sportmassage:

De werking kan preventief, herstellend en ontspannend zijn. Het is een stevige massagevorm waarbij wordt ingewerkt op de dieperliggende spierlagen. Verkrampte spieren worden door deze massage versoepeld en de bloedsomloop wordt bevorderd om beter de afvalstoffen in de spieren af te kunnen voeren.

MassageMinutenKosten
Deelmassage30 minuten€ 29,-
Deelmassage50 minuten€ 48,-
Lichaamsmassage70 minuten€ 65,-

Ontspanningsmassage:

Een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, het bevorderen van de doorbloeding en het verbeteren van de stofwisseling.

MassageMinutenKosten
Deelmassage50 minuten€ 48,-
Lichaamsmassage70 minuten€ 65,-

Indiase hoofdmassage:

Een nek- en schoudermassage, hoofd/haarmassage en afsluitend een gezichtsmassage. Het ontspant de spieren, verbetert de bloedsomloop naar de hoofdhuid en schedel, versterkt de huid en haren, neemt vermoeidheid weg en het kan helpen bij stressklachten, onrust, spanningshoofdpijn.

Zowel het gezicht als je haar zal worden gemasseerd met natuurlijke oliën en eventueel met etherische oliën. Dit is ontzettend goed voor haar en huid, maar je haar zal er wel tijdelijk vrij vet uitzien…dat je dit even meeneemt in de planning voor die avond 🙂

MassageMinutenKosten
Hoofd en gezicht30 minuten€ 35,-

Zwangerschapsmassage:

Een massage tijdens je zwangerschap kan lichamelijke klachten verlichten, maar ook mentale en emotionele spanningen die je ervaart verminderen. Een massage versoepelt de spieren, je ademhaling wordt dieper en je komt even helemaal tot rust.

De massage zal in zijlig en op de rug plaatsvinden, met ondersteuning van een voedingskussen en evt. extra dekens. Een zwangerschapsmassage kan vanaf week 17 t/m 40+ weken.

MassageMinutenKosten
Lichaamsmassage60 minuten€ 59,-

Wil je graag een massage inplannen? Leuk, dat kan zeker! Eventueel een combinatie van bovenstaande massages is ook mogelijk. Mail me gerust en dan bespreken we de mogelijkheden.

In de maand september ben ik op vakantie. Vanaf oktober kun je weer reserveren op de volgende dagen:
– Dinsdag van 14:00-18:30 uur
– Woensdag van 09:30-14:00 uur
– Vrijdag van 12:30-15:30 uur

Contact:
Lisanne Jansen
lisanne@bodhiyogashala.nl