Janneke Haring

Hoi! Ik ben Janneke.

Een paar jaar geleden ontdekte ik yoga. Op een moment dat ik mezelf volledig voorbij gerend was. En er letterlijk door omviel. Yoga was voor mij dé manier om weer ontspanning te vinden. Om mijn gestreste lichaam en geest tot rust te brengen. Om te kunnen ervaren wat ik echt belangrijk vind. Waar ik blij van word. En in balans te komen.

Ik wil dit graag met jou delen! Ik wil jou helpen om beter in je vel te zitten, letterlijk en figuurlijk. Een gezonder, sterker en bewuster mens te worden. Een moment voor jezelf te creëren in plaats van meegaan in de drukte en verwachtingen van alledag. Een moment om te ontspannen. Een moment van plezier. Een moment van rust.

Inmiddels ben ik yin yogadocent, hatha yogadocent en geef ik bij Bodhi hetgeen waar voor mij ontspanning, balans en fun allemaal samen komen: Stand Up Paddle (SUP) yoga. Graag laat ik je ervaren hoe leuk yoga is op het water. Met de zon op je huid, het kabbelende water onder je en de geluiden van de natuur om je heen, laat je de dagelijkse drukte achter je en ga je volledig op in het hier en nu.

Ik zie je op het water!

Liefs, Janneke