Anneloes Geerling

Ik help je graag om meer vanuit jezelf te leven en je kracht terug te vinden.

Soms kan je dat kwijt zijn; het contact met jezelf. Je doet van alles omdat het van je wordt gevraagd maar bent weinig afgestemd op wat jij wil. Of misschien worstel je met een druk hoofd, stress, angst of andere gevoelens. Als je om je heen kijkt zie je dat je niet de enige bent. Dat komt omdat we nooit hebben geleerd hoe je met gedachten, gevoelens, je lichaam, grenzen en behoeften omgaat. Daar kan een 1 op 1 traject je bij helpen.

Vaak is datgene waar je tegen aanloopt iets waarvan je kunt groeien en wat aandacht nodig heeft. Niet om het weg te hebben maar om je verder te helpen. De quote ‘What’s in the way, is the way’ van Vinny Ferraro beschrijft dit mooi. Door een milde houding aan te nemen naar jezelf en je worsteling kom je vaak achter belangrijke informatie. Over wat je belangrijk vind en waar het voor jou om draait, wat je grenzen zijn en wie je bent. Vaardigheden zoals mindfulness kunnen je hierbij helpen. Tijdens een traject gaan we ook onderzoeken waar je energie van krijgt en hoe jij je leven graag wil inrichten. Deze combinatie helpt je om jezelf beter te begrijpen en te leven vanuit je hart, vanuit je kern. 

De manier waarop ik werk heeft zijn basis in de positieve psychologie. Als jij wilt groeien van de uitdagingen die je tegenkomt nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Meer weten? Neem een kijkje op de website of neem contact met me op!

Liefs, Anneloes

Praktische informatie:
Locatie: Bodhi Oost (Prins Hendrikstraat 16, 6521 AW Nijmegen)
Investering: Voor een kennismakingsgesprek €35,- en elke volgende bijeenkomst €75 (per 45 min)
Over mij: Anneloes Geerling (gezondheids- en sociaal psychologe, mindfulnesstrainer en ACT therapeut). Voor meer informatie over mij en mijn achtergrond kun je een kijkje nemen op www.positivewaves.nl
Contact: positivewavescoach@gmail.com, +31 639024461

N.B. Ik ben universitair opgeleid tot psycholoog en heb verscheidene vervolgopleidingen gevolgd. Ik richt me op mensen met lichte tot matige klachten. Voor ernstige klachten die je in je dagelijks leven sterk belemmeren kun je het beste contact kunt opnemen met de huisarts. De huisarts verwijst je dan meestal door naar de basis GGZ/specialistische GGZ. Weet je niet zeker of je bij mij terecht kunt? Neem dan gerust vrijblijvend contact op!

Hartelijke groetjes, 
Anneloes Geerling