Lisanne Jansen

Yin | Yin-Yang | Vinyasa | Ashtanga | Restorative | Pilates | Massage

Lisanne Jansen

21-04-1987
Land van herkomst: Achterhoek

Bewegen en het menselijk lichaam heb ik altijd al fascinerend gevonden! In een tussenjaar na de middelbare school heb ik me gestort op een fitness- en massage opleiding, waarna ik ben verhuisd naar Nijmegen voor de opleiding Fysiotherapie. Ongelooflijk interessant, maar het doceren in de sport en het bezig zijn met de fysieke en vooral ook mentale mogelijkheden zorgde ervoor dat ik verder wilde. In 2014 werd dat de Vinyasa Teacher Training bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam, gevolgd door een Yin opleiding bij Stillness in Yoga en Asthanga opleidingen eerste en tweede serie bij Manju Patthabi Jois, in Rotterdam en in Rishikesh, India. Geweldig!! Ik blijf het fantastisch vinden om me ergens in te verdiepen en te kunnen ervaren wat dit met je doet in het dagelijks leven.

In 2015 officieel gestart als Yoga met Lisanne aan de Molkenboerstraat, waarna verhuizing en uitbreiding plaatsvond naar de Stikke Hezelstraat bij Make My Day. De studio werd te klein en het was ook een droom om meer docenten onder 1 dak en naam les te laten geven, dus daar zijn we dan: Bodhi Yogashala. Een droom die werkelijkheid is.

Het blijft een uitdaging om een balans te vinden tussen werk en ontspanning, tussen bewegen en rust, het (h)erkennen van je eigen grenzen. De rust en ontspanning van de mat meenemen in je dagelijks leven; of dit nu een intensieve Ashtanga les is, of een ontspannen Yin les. Ervaren en vooral voelen waar je op dat moment behoefte aan hebt; voelen dat bewegen zo fijn kan zijn of juist het creëren van rust en ruimte. Yoga is zo mooi <3

“Als je van de mat afstapt, begint yoga.” – Sai Baba

Liefs, Lisanne