Sandra van Gemert

Mijn naam is Sandra, opgegroeid in Brabant en na wat uitstapjes woon ik voor de derde keer met enorm veel plezier in Nijmegen. Goed voor jezelf zorgen, zowel fysiek als mentaal, is niet altijd makkelijk of vanzelfsprekend.
Als yogadocent help ik je graag tijd en aandacht aan jezelf te geven. 

Het (opnieuw) vinden van balans, van flexibiliteit, omgaan met weerstand, sterker worden, het vergroten van bewustzijn, stilstaan, luisteren naar jezelf, ademen: allemaal aspecten die ik (her)ontdekte door yoga en die ik heel graag deel met anderen. 

Yoga helpt mij mijn hart te volgen en met zachte ogen te kijken naar de wereld om mij heen. Elke les, elke practice voelt en is anders, net zoals het dagelijks leven. Hoe je met deze uitdagingen omgaat, maakt je tot wie je bent.
Ik ontmoet je graag tijdens een van de lessen in in de studio!