14 DAY CHALLENGE

Volg 14 dagen achter elkaar een yogales (of pilatesles) via zoom en maak kans op een onbeperkt abonnement voor 3 maanden!

In deze tijd kan het een uitdaging zijn om je mat uit te rollen en weer een les via zoom te volgen. Maar 9 van de 10 keer (misschien ook wel 10/10) ben je een blijer mens wanneer je weer van je mat afstapt. Dus hoe gaaf is het om deze uitdaging met jezelf aan te gaan?! 14 dagen achter elkaar rol je jouw mat uit en volg je een yoga- of pilates les naar keuze. Je kiest de les en het tijdstip dat bij jouw past op het zoom-lesrooster van maandag 1 maart t/m zondag 14 maart en voel wat het met je doet, zowel fysiek en mentaal. Speciaal voor deze twee weken hebben we het lesrooster een heel klein beetje aangepast met leuke specials!

Hoe dan?
Je kunt met jouw huidige abonnement of rittenkaart de lessen volgen. Heb je dit nog niet, dan kun je kiezen voor de ‘Yoga challenge pass’ – 14 dagen onbeperkt lessen volgen voor 19 euro. Dit kun je aanschaffen via het online reserveringssysteem Momoyoga.

Voorwaarden:
14 dagen achter elkaar een les volgen. Dat is het 🙂 Je mag ook meerdere lessen op een dag volgen natuurlijk, maar je mag geen dag overslaan…om kans te maken op de prijs. Want, door 14 dagen achter elkaar mee te doen, maak je kans op een onbeperkt abonnement voor 3 maanden!! Helemaal gratis en je mag het in laten gaan wanneer jij dit wilt. Klinkt dit als muziek in je oren? Dan zien we jou heel graag vanaf 1 maart! Wil je alvast warm draaien, dan zien we je al eerder natuurlijk.

Ps. Stel…de deuren gaan weer open, dan kun je zoom- en live lessen afwisselen.

Geef je op, door een mail te sturen naar: info@bodhiyogashala.nl

Tot gauw!

Heel veel liefs,
Team Bodhi Yogashala