Veelgestelde vragen

“Moet ik mijn eigen matje meenemen?”

In de zaal liggen voldoende matjes voor de gehele groep, maar…wil je graag je eigen matje gebruiken is dat natuurlijk prima. Naast matjes zijn er yoga-blokken, kussens, dekens en riemen aanwezig.

“Ik heb geen ervaring met yoga, kan ik gewoon meedoen?”

Je kunt een proefles volgen om te kijken welke yogastijl bij je past. Alleen de Strong Flow is voor gevorderden en is instromen als beginner niet gebruikelijk.

“Moet ik mij opgeven voor een vaste les, of kan ik dit per week bekijken?”

Er zijn meerdere opties: je kunt kiezen voor een vast moment in de week, wanneer je verhinderd bent, meld je je minimaal 6 uur van tevoren af. Het is ook mogelijk wekelijks verschillende lessen te volgen. Laat op tijd weten welke les je wilt volgen, want vol = vol. Daarbij kun je natuurlijk ook op de reservelijst komen te staan, wanneer er dan een afmeling binnenkomt krijg je hier bericht over.

“Na een proefles wil ik een 10-rittenkaart kopen, hoe werkt dit?”

Via het online systeem, momoyoga, kun je ook je rittenkaart of abonnement aanschaffen. Zodra je die op je account hebt staan kun je lessen gaan reserveren!

“Ik kan een keer niet komen, en dan?”

Meld je minimaal 6 uur van tevoren af. Op die manier is er voldoende ruimte voor anderen om last minute nog in te stromen.

“Ik heb een blessure, kan ik meedoen?”

Blessures, zwangerschap, etc. graag aangeven bij de docent voorafgaand aan de les of via mail/telefoon. We kunnen samen bekijken of je houdingen beter kunt aanpassen of dat er andere mogelijkheden zijn. Bij twijfel, ga naar huisarts of fysiotherapeut.

“Kan ik me omkleden voor de les?”

Jazeker, beneden is er ruimte om om te kleden en de toiletten zijn ook groot genoeg om het hier te doen.

“En douchen?”

Zeker weten! Die is er. Voor het milieu en voor anderen, graag kort douchen 😉

“Ik kom met de fiets!”

Top! In de straat zijn er meerdere fietsenrekken en op plein 1944 is een bewaakte fietsenstalling (let op de openingstijden.) Let wel op, zet je fiets in een fietsenrek en niet ernaast, aangezien er regelmatig controles zijn.

“En met de auto dan?”

Dan mag je even lopen. Er zijn meerdere parkeer-mogelijkheden: bij het Station/Keizer Karelplein, de Eiermarkt, de Waalkade, Kelfkensbos. Voor meerdere mogelijkheden en actuele parkeertarieven: Gemeente Nijmegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *