Sup, Surf & Yoga reis

Zaterdag 29 oktober tot 5 november 2022
Zuid-Frankrijk: Vieux Boucau

€ 895,-
Samen met Sup & Surf Nijmegen

In het najaar een week naar Zuid-Frankrijk, voor een perfecte combinatie van inspanning en ontspanning. Waarbij je kunt genieten van de zon en de wind, de rust en de ruimte en jezelf mag uitdagen op het water en op de mat.

Van zaterdag 29 oktober tot 5 november mag jij mee naar Vieux Boucau voor een Sup, Surf & Yoga reis. Je verblijft in een prachtige surfvilla aan zee, die van alle gemakken is voorzien. Iedere dag kun je deelnemen aan een yogales, kun je suppen en surfen. Het materiaal hiervoor is op de locatie aanwezig. We organiseren verschillende activiteiten, maar je bent vrij om je eigen plan te trekken.

Reisdetails

Inclusief:

  • Zeven nachten in een surfvilla met een zwembad.
  • Iedere dag is er een ontbijtbuffet en diner.
  • Je kunt iedere ochtend starten met een yogales, waarbij er verschillende yogastijlen aan bod komen. 
  • Je krijgt een gratis surfles en je kunt ook nog extra lessen bijboeken. Surfboards en materiaal staan op de locatie en kun je gratis gebruik van maken.
  • Er staan twee suptours op de planning en daarnaast mag je de sups vrij gebruiken.

Exclusief:

  • Heen- en terugreis
  • Lunch en drinken

Locatie Villa Surfinn in Vieux Boucau

De ideale uitvalsbasis voor onze yogalessen en ook de zee is op loopafstand om te suppen en surfen. De SURFinn biedt twee-, vier- en zespersoons kamers. Er zijn alleen gedeelde kamers, geen eenpersoonskamers. De exacte indeling van de kamers zal op locatie worden gemaakt. Uiteraard kan je dan je voorkeur aangeven zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Let op: wij organiseren deze reis i.s.m. Surfblend. Boek je deze reis, dan word je doorverwezen naar de Surfblend pagina. Hierin vind je alle overige informatie en algemene voorwaarden.