Onbeperkt abonnement – doorlopend abonnement (minimaal 4 maanden)

Onbeperkt abonnement – doorlopend abonnement (minimaal 4 maanden)

€ 59

Super leuk dat je zoveel in de studio bent! 🙂

Kom je gemiddeld 2 keer per week in de studio, dan is dit abonnement al interessant. Je betaalt iedere maand 59 euro voor dit abonnement middels automatische incasso, minimaal 4 maanden. Na deze 4 maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar. (Bij aankoop van dit abonnement is het belangrijk dat IBAN nummers geen spaties of leestekens bevatten.)

Je kunt een doorlopend abonnement niet zelf stop zetten. Via je account is een knop te vinden voor het stopzetten van een doorlopend abonnement via Mijn lesrooster. Als deze knop gebruikt wordt zal er automatisch een bericht geopend worden om in contact te komen met de studio om aan te geven dat het abonnement stopgezet mag worden. Opzeggen graag een maand van tevoren zodat het administratief tijdig geregeld kan worden.

Stel, je schrijft je in voor een les en het komt toch niet goed uit? Tot 6 uur van tevoren kun jij je uitschrijven en krijgen de deelnemers op de reservelijst de mogelijkheid om deel te nemen.

Note: Alle aankopen zijn definitief en persoonlijk. Restitutie is niet mogelijk. Kaarten stopzetten wegens omstandigheden is niet mogelijk. Gemiddeld 3 lesvrije weken per jaar: 1 week rond Kerst en Oud & Nieuw | 2 weken in de zomervakantie rondom de Zomerfeesten. Daarnaast een aangepast lesrooster in de vakanties. Let op: je abonnement en/of rittenkaart loopt door in vakanties; de geldigheidsduur wijzigen is niet mogelijk.

Aandachtspunt: wanneer je strippenkaart verloopt, krijg je een herinneringsmail. Het kan zijn dat je ondertussen al een nieuwe kaart hebt gekocht en de oude kaart verloopt. De herinneringsmail blijft komen, aangezien je lessen zover vooruit kunt boeken, dat het wellicht nog van je oude kaart is. Dus…krijg je de mail, controleer even over welke kaart het gaat, voordat je een nieuwe aanschaft.