Mysore

Vanaf nu staat Mysore op het programma. Iedere maandag-, woensdag- en vrijdagochtend kun je jouw ashtanga practice doen bij Bodhi Centrum van tussen 06:00-08:00 uur, onder leiding van Ester Belder.

Ashtanga – Mysore

Bij een reguliere ashtanga les geeft de docent het ritme en de volgorde van de houdingen aan. Omdat een reguliere les korter is dan de gehele full primary series, zal er na de staande serie een keuze worden gemaakt welke zittende- en liggende houdingen er komen om de les af te sluiten.

Bij mysore doe je dat zelf; je volgt de ashtanga serie en je volgt je eigen ademhaling, dus alles geheel in je eigen tempo. Je start iedere dag weer bij dezelfde eerste houding en stap voor stap, in overleg met de docent, ga je door naar een volgende houding. Deze herhaling heb je nodig om in de flow te kunnen komen, maar nog veel belangrijker…om blessures te voorkomen. Geef jezelf de tijd, hoe leuk het ook is om verder te gaan.

Bij mysore mag je starten vanaf 06:00 uur. De deur blijft open dus je kunt binnenkomen wanneer het jouw het beste uitkomt. Bedenk hoelang je ongeveer ’s ochtends de tijd hebt, wetende dat je al gauw een uur tot 75 minuten bezig bent. De studio zal weer sluiten om 08:00 uur. Alle lessen zijn bij Bodhi Centrum, waar je ook gebruik kunt maken van de douche.

Klinkt dit interessant?

Leuk he? 🙂 Voordat je start met mysore is het fijn dat je een beetje een idee hebt wat deze serie inhoudt. Je kunt de reguliere ashtangalessen op het lesrooster volgen, zodat je kunt voelen wat de serie met jou doet. Het betekent niet dat je de serie al helemaal uit je hoofd moet kennen of alle houdingen moet kunnen, voordat je mysore gaat volgen. Wil je meer weten over ashtanga of mysore? Mail dan naar: info@bodhiyogashala.nl

Tarieven

Wanneer je aan wilt sluiten bij mysore kun je kiezen uit 2 opties:

 • Mysore: 3x per week = € 63  per maand.
  Je kunt je 3 keer per week aanmelden voor Mysore, daarnaast kun je met dit abonnement geen andere yogalessen volgen. Dit is een maandabonnement.
 • Mysore Plus = € 73 per maand.
  Dit is een onbeperkt abonnement waarbij je alle reguliere lessen kunt volgen en 3x per week Mysore. 
  LET OP: kies je voor dit abonnement, dan mag je het volgende doen. Je kiest voor een onbeperkt maandabonnement van 63 euro en daarnaast schaf je het Mysore Plus abonnement aan, de bijbetaling van 10 euro. (heb je in december 2022 een onbeperkt jaarabonnement aangeschaft, dan kies je nu alleen voor de 10 euro bijbetaling).
 • Losse les = € 14
  Omdat mysore nieuw is op het programma, bieden we voor nu ook de mogelijkheid om met een losse les in te schrijven. Om te kijken of het bij je past en of het in jouw weekplanning past. Ben je helemaal nieuw met mysore of ashtanga, neem dan even contact met ons op: info@bodhiyogashala.nl

Aanmelden gaat via het online reserveringssysteem Momoyoga.