Maatregelen in de Yogaschool: Covid-19

>> UPDATE 25-2-2022 <<
Geen mondkapje, geen QR code en geen afstand meer in de studio’s. De nieuwsbrief is zojuist weer verstuurd met alle informatie.

——————————————————————–

>> UPDATE 18-2-2022 <<

Stap voor stap verdwijnen de maatregelen, ontzettend fijn! Vanaf nu is er geen 1,5 meter meer nodig tussen de matten in de zaal. Vanaf volgende week is er geen QR code meer nodig bij binnenkomst.

——————————————————————–
>> UPDATE 14-01-2022 <<

WAUW!! Wat een verrassing! Vanaf morgen 15 januari gaan de deuren weer open. Alle lessen staan weer op het lesrooster! Bij Bodhi Centrum, Bodhi Oost en via Zoom kun je lessen volgen.

Als je naar de studio komt:
– Graag een mondkapje op, tot op de mat. Daar mag het mondkapje af.
– QR-code check bij de ingang.
– De matten liggen nog steeds op 1,5 meter van elkaar, dus leg je mat op de met tape gemarkeerde plek in de zaal.

Aanmelden kan via het online reserveringssysteem: www.momoyoga.nl/bodhiyogashala

Tot gauw!

——————————————————————–

>> UPDATE 19-12-2021 <<

Helaas sluiten opnieuw de deuren van de yogastudio. Vanaf vandaag gaan we weer volledig over op een online lesrooster. Iedere dag kun je live lessen volgen via zoom.

Alle informatie, het volledige lesrooster voor de komende 4 weken en nog meer updates vind je in de nieuwsbrief van vandaag: nieuwsbrief.

——————————————————————–

>> UPDATE 27-11-2021 <<

Nieuwe maatregelen
We gaan weer iets nieuws proberen. Vanaf zondag 28 november zijn er overdag live lessen in de studio’s en is er in de avond een uitgebreid zoomlesrooster dat je kunt volgen vanuit huis. Deze variant qua maatregelen hebben we nog niet eerder gehad, maar we gaan er iets moois van maken.

Hieronder vind je het nieuwe lesrooster voor de komende drie weken, extra informatie over hoe de wachtlijst op Momoyoga werkt, de huidige maatregelen in de studio en informatie over het jaarabonnement.

Kijk even goed naar jouw huidige inschrijvingen op je Momoyoga-account, want er zijn wat wijzigingen in het (zoom)programma.

We zien elkaar heel gauw!

Liefs, Team Bodhi Yogashala
Veranderingen vanaf zondag 28 november: alleen overdag lessen in de studio, vanaf 17:00 uur een uitgebreid zoomlesrooster!

Wanneer je een les komt volgen in de studio:
– Bij binnenkomst de QR code scannen.
– Bij verkoudheid (ook met negatieve test) graag een les volgen via zoom.
– Je mag je eigen mat meenemen, maar je mag ook het materiaal in de zaal gebruiken.
– Er is weer meer ruimte tussen de matten, aangegeven met tape op de vloer.
– Tijdens de les zijn er geen fysieke adjustments meer.

Als je komt voor een massage:
– Bij binnenkomst tot aan de massagetafel, een mondkapje op. 
– De masseur draagt ook tijdens de behandeling een mondkapje.
– Geen QR code nodig.
– Bij verkoudheid (ook met negatieve test) graag een nieuwe afspraak inplannen.

De volledige update kun je vinden in de nieuwsbrief van 27-11-2021

———————————————————————–

>> UPDATE 4-11-2021 <<

Veranderingen vanaf zaterdag 6 november

Vanuit de regering worden sportscholen vanaf zaterdag 6 november verplicht de mensen die groepslessen volgen bij binnenkomst te scannen op hun QR code. Helaas valt de yogaschool ook onder deze verplichting.

Wanneer je een les komt volgen:

 • Bij binnenkomst de QR code scannen
 • Bij verkoudheid (ook met negatieve test) graag een les volgen via zoom
 • Geen mondkapje nodig
 • Er komt weer meer ruimte tussen de matten
 • Je mat je eigen mat meenemen, maar je mag ook een mat gebruiken van de studio

Als je komt voor een massage:

 • Bij binnenkomst tot aan de massagetafel, een mondkapje op. De masseur draagt ook tijdens de behandeling een mondkapje
 • Geen QR code nodig
 • Bij verkoudheid (ook met negatieve test) graag een nieuwe afspraak inplannen

De volledige update kun je vinden in de nieuwsbrief van 4-11-2021

———————————————————————–

>> UPDATE 8-10-2021 <<

De verplichte 1,5 meter maatregel geldt niet meer, dus er veranderen ook een aantal dingen in de studio: het tape is weer van de vloer, je mag al het materiaal in de studio gebruiken en wij lopen weer rond in de zaal en geven adjustments.

Bij de ingang van de zaal vind je vanaf nu adjustment kaarten. Een kaart waarbij je aangeeft of je wel of geen fysieke aanpassingen/begeleiding wenst in houdingen tijdens de les. Het is de bedoeling dat iedereen een kaart pakt, waarbij je aan de ene kant JA en de andere kant NEE ziet staan. Deze leg je aan de voorkant van de mat, zodat het voor de docent duidelijk is en hier rekening mee gehouden wordt. 

Enige uitzondering zijn de lessen die tegelijkertijd ook via Zoom worden uitgezonden, hierbij kan de docent niet continu uit beeld lopen en zullen er geen adjustments zijn tijdens de les. 

De regel die nog wel van kracht blijft is: bij (milde) verkoudheidsklachten graag thuisblijven, er zijn nog verschillende lessen via Zoom te volgen.

———————————————————————–

>> UPDATE 28-06-2021 <<

Je hoeft geen mondkapje meer te dragen bij binnenkomst. De andere maatregelen blijven wel van kracht:

 • Handen desinfecteren bij binnenkomst
 • De matten liggen op 1,5 meter afstand van elkaar
 • De docent geeft nog geen fysieke correcties
 • Bij (milde) verkoudheidsklachten graag thuisblijven. Er zijn nog verschillende lessen via Zoom te volgen

Je mag je eigen mat en materiaal meenemen naar de les, maar je mag ook gebruik maken van de mat/materiaal in de zaal.

Een prachtige dag & tot gauw in de yogaschool!

———————————————————————–

>> UPDATE 01-06-2021 <<

Vanaf zaterdag 5 juni gaan de deuren van de yogaschool weer open!! In de nieuwsbrief vind je alle informatie over de lessen in de studio, via zoom en buiten.

Een prachtige dag & tot gauw!

Liefs, team Bodhi Yogashala

———————————————————————–

>> UPDATE 12-01-2021 <<

Zolang de yogaschool gesloten blijft, vanwege de maatregelen, blijven we iedere dag live lessen via Zoom aanbieden. Aanmelden voor lessen gaat via het online reserveringssysteem Momoyoga. Je kunt jouw huidige proefles, losse les, rittenkaart of abonnement hiervoor gebruiken of je koopt een losse live les voor de Zoom lessen.

Hopelijk zien we elkaar heel gauw weer live, in de zaal, maar tot die tijd blijven we zwaaien via Zoom.

Liefs, team Bodhi Yogashala

———————————————————————–

>> UPDATE 14-12-2020 <<

Helaas sluiten de deuren van de yogaschool opnieuw, vanaf dinsdag 15 december.

Vanaf nu zijn de lessen te volgen via Zoom! 🙂

Aanmelden voor lessen gaat via het online reserveringssysteem Momoyoga. Je kunt jouw huidige proefles, losse les, rittenkaart of abonnement hiervoor gebruiken of je koopt een losse live les voor de Zoom lessen.

Op maandagavond 14 december is er een nieuwsbrief verstuurd met alle informatie over de sluiting van de deuren en het opstarten van het Zoom-programma. Wil je alles nog een keer nalezen, kijk dan op: Nieuwsbrief

Hopelijk tot gauw via Zoom!

Liefs, Lisanne

———————————————————————–

>> UPDATE 17-11-2020 <<

Vanaf donderdag 19 november gaan de deuren van de yogaschool weer open, heel fijn! Tot aan de Kerstvakantie volgen we dit lesrooster: LESROOSTER

Zoals je ziet blijven we ook verschillende lessen aanbieden via Zoom. Dus heb je geen plekje weten te bemachtigen in de studio of ben je verkouden en wil je toch heel graag je mat op, dan kan dat vanuit huis en zwaaien we naar elkaar!

De lessen zijn blijven staan op Momoyoga, dus ook jouw reserveringen voor deze lessen. Alle wachtlijsten zijn verwijderd, zodat je goed bij kunt houden voor welke les je staat ingeschreven en daar waar je op de wachtlijst staat. Mocht het je niet meer uitkomen, schrijf je dan uit voor de wachtlijst, zodat je niet meer ingeschreven kunt worden op de lijst wanneer er afmeldingen komen.

Wil je alles nog een keer rustig nalezen, ga dan naar: Nieuwsbrief.

Liefs, Lisanne

———————————————————————–

Maatregelen in de Yogaschool

 • Wanneer je (milde) verkoudheidsklachten hebt, ook als je negatief getest bent op Corona: volg een yogales thuis (via zoom).
 • Om te voorkomen dat er teveel mensen binnen zijn, vragen we je om niet te vroeg te komen (5-10 minuten voor de les) en na de les de studio weer vlot te verlaten. 
 • Bij binnenkomst graag je handen desinfecteren.
 • Neem je eigen yogamat mee naar de les!
 • Met bruin tape markeren we de plek waar je jouw mat neer kunt leggen. Loop zo ver mogelijk door in de zaal, zodat iedereen na je kan aansluiten.
 • Gebruik materiaal: je mag je eigen meditatiekussen, blok, riem, oogkussen en/of deken meenemen naar de les. Heb je dit niet? Dan mag je ook het materiaal in de studio gebruiken. Neem eventueel je eigen handdoek of deken mee om over het materiaal heen te leggen. 
 • De docent loopt zo min mogelijk door de zaal en er zijn geen fysieke correcties tijdens de les.
 • Wij zorgen ervoor dat de studio super schoon is. Sowieso worden beide studio (ongemerkt) doorlopend mechanisch geventileerd volgens de geldende normen.
 • Ook voor ons gelden dezelfde regels; wanneer er (milde) verkoudheidsklachten zijn, gaan we op zoek naar vervanging voor de les of komt een les helaas te vervallen. Houd je mail en spam goed in de gaten, zodat je niet voor een dichte deur staat.
 • Vanaf 1 december is het dragen van een mondkapje van de voordeur tot op je yogamat verplicht. Tijdens de les mag het mondkapje af.