Maatregelen omtrent het Coronavirus

Tot en met 28 april is de studio gesloten

————————————————————————————————
UPDATE: 4-4-2020

Hoi lieve yogi’s,

Zoals jullie afgelopen week mee hebben gekregen bij de persconferentie, zijn de maatregelen omtrent het Coronavirus verlengd. In ieder geval tot en met 28 april. Ook voor ons betekent dit, dat we de deuren nog niet mogen openen. De afgelopen weken hebben we lessen op YouTube geplaatst, zodat jij je mat uit kon rollen wanneer het je uitkwam en wij de les op konden nemen wanneer dat paste. Maar…ik mis ritme, regelmaat en het allerbelangrijkste, de connectie. De verbinding met jullie. En dat is wat we willen creëren. Dus, we gaan live!!! 

Lesrooster:
Iedere ochtend starten we om 07:30 uur met een live meditatie, deze zal 30-40 minuten duren en je kunt dit gratis volgen via YouTube. Voor de yogalessen kun je je inschrijven via Momoyoga en je maakt alvast een gratis account aan bij Zoom. Je koopt een weekabonnement voor €15,- of een losse les voor €5,-. Verdere uitleg over de stappen vind je op onze website.

Let op:
De huidige abonnementen & 10-rittenkaarten zijn vanaf 1 april bevroren, totdat Bodhi Yogashala weer opengaat. Deze kun je dus niet inzetten voor de online live lessen.

Vrije gift:
Wanneer je zou willen doneren aan de studio, dan kan dat via deze Link.
Heel erg bedankt.

~ Namaste ~

Liefs, Lisanne

————————————————————————————————
UPDATE: 24-3-2020

Hoi lieve yogi’s,

Allereerst, ongelooflijk bedankt voor jullie lieve mailtjes, berichten, foto’s van yogamatten bij de laptop en tv. Ik vind het echt fantastisch om te zien wat jullie doen en de woorden doen veel met me.

Zoals je gisteren wellicht hebt vernomen, zijn er sinds gisteren nieuwe maatregelen omtrent het Corona-virus en blijven een aantal maatregelen hetzelfde. Ondanks dat het nog niet geheel duidelijk is wat er na 6 april gaat gebeuren, ga ik wel een knoop doorhakken voor de studio, namelijk: 

Vanaf 1 april bevriezen we alle abonnementen en verlengen we de looptijd van 10-rittenkaarten. Het reguliere lesrooster wordt vanaf 1 april verwijderd uit momoyoga. Dit houdt in dat er vanaf 1 april tijdelijk geen geld wordt geïncasseerd voor je abonnement & dat je langer kunt doen met je rittenkaart. Zodra het duidelijk is wanneer we weer mogen starten, ontvang je opnieuw een mail dat je abonnement weer ‘aan’ gaat. 

Ik krijg veel berichten over het steunen van de studio en daar zou ik hier graag verder op in willen gaan. De online lessen op YouTube (Bodhi Yogashala Nijmegen) gaan gewoon door en blijven gratis te volgen. Daarbij is het mogelijk om vanaf nu via Momoyoga een donatie te doen voor de lessen. Je kunt kiezen uit: 5 | 10 | 15 | 20 euro (het staat onder ‘rittenkaarten’) en je kunt je dan ‘inschrijven’ voor de online lessen in momoyoga. Iedereen kan deze lessen volgen, omdat ik denk dat het  juist in een tijd als deze van belang is dat mensen yoga blijven of gaan volgen. De lessen volg je via het YouTube-kanaal.

Nogmaals, dank voor jullie steun & ik hoop echt van harte dat we elkaar heel gauw weer mogen zien in 1 van de studio’s. Pas goed op jezelf!

~ Namaste ~

Lisanne

————————————————————————————————
UPDATE: 15-3-2020

Schoonmaken, papieren handdoekjes, een enorme lading zeep en desinfectie…het mocht niet baten, ook wij moeten de deuren sluiten. In ieder geval tot en met 6 april zijn er geen lessen in de studio.

Yoga betekent verbinden, verenigen en beheersen. Precies dat is wat we nu nodig hebben, wij allemaal. Wanneer je het nieuws volgt, zie je dat er dagelijks nieuwe veranderingen komen, nieuwe maatregelingen, wat effect heeft op alles. Werk, het sociale leven, ontspanning, sporten, en boven alles…onze gezondheid. Verbinding is daar waar ons leven om draait en dat is wat gaat veranderen. Verbinding is dat wat we voelen op de mat; met je eigen lichaam, ademhaling, gedachten en de verbinding met elkaar. En dit is waar wij voor staan! Juist in deze onrustige en onzekere tijd is het zo belangrijk om dit voort te zetten.