Maatregelen in de Yogaschool: Covid-19

>> UPDATE 28-06-2021 <<

Je hoeft geen mondkapje meer te dragen bij binnenkomst. De andere maatregelen blijven wel van kracht:

 • Handen desinfecteren bij binnenkomst
 • De matten liggen op 1,5 meter afstand van elkaar
 • De docent geeft nog geen fysieke correcties
 • Bij (milde) verkoudheidsklachten graag thuisblijven. Er zijn nog verschillende lessen via Zoom te volgen

Je mag je eigen mat en materiaal meenemen naar de les, maar je mag ook gebruik maken van de mat/materiaal in de zaal.

Een prachtige dag & tot gauw in de yogaschool!

———————————————————————–

>> UPDATE 01-06-2021 <<

Vanaf zaterdag 5 juni gaan de deuren van de yogaschool weer open!! In de nieuwsbrief vind je alle informatie over de lessen in de studio, via zoom en buiten.

Een prachtige dag & tot gauw!

Liefs, team Bodhi Yogashala

———————————————————————–

>> UPDATE 12-01-2021 <<

Zolang de yogaschool gesloten blijft, vanwege de maatregelen, blijven we iedere dag live lessen via Zoom aanbieden. Aanmelden voor lessen gaat via het online reserveringssysteem Momoyoga. Je kunt jouw huidige proefles, losse les, rittenkaart of abonnement hiervoor gebruiken of je koopt een losse live les voor de Zoom lessen.

Hopelijk zien we elkaar heel gauw weer live, in de zaal, maar tot die tijd blijven we zwaaien via Zoom.

Liefs, team Bodhi Yogashala

———————————————————————–

>> UPDATE 14-12-2020 <<

Helaas sluiten de deuren van de yogaschool opnieuw, vanaf dinsdag 15 december.

Vanaf nu zijn de lessen te volgen via Zoom! 🙂

Aanmelden voor lessen gaat via het online reserveringssysteem Momoyoga. Je kunt jouw huidige proefles, losse les, rittenkaart of abonnement hiervoor gebruiken of je koopt een losse live les voor de Zoom lessen.

Op maandagavond 14 december is er een nieuwsbrief verstuurd met alle informatie over de sluiting van de deuren en het opstarten van het Zoom-programma. Wil je alles nog een keer nalezen, kijk dan op: Nieuwsbrief

Hopelijk tot gauw via Zoom!

Liefs, Lisanne

———————————————————————–

>> UPDATE 17-11-2020 <<

Vanaf donderdag 19 november gaan de deuren van de yogaschool weer open, heel fijn! Tot aan de Kerstvakantie volgen we dit lesrooster: LESROOSTER

Zoals je ziet blijven we ook verschillende lessen aanbieden via Zoom. Dus heb je geen plekje weten te bemachtigen in de studio of ben je verkouden en wil je toch heel graag je mat op, dan kan dat vanuit huis en zwaaien we naar elkaar!

De lessen zijn blijven staan op Momoyoga, dus ook jouw reserveringen voor deze lessen. Alle wachtlijsten zijn verwijderd, zodat je goed bij kunt houden voor welke les je staat ingeschreven en daar waar je op de wachtlijst staat. Mocht het je niet meer uitkomen, schrijf je dan uit voor de wachtlijst, zodat je niet meer ingeschreven kunt worden op de lijst wanneer er afmeldingen komen.

Wil je alles nog een keer rustig nalezen, ga dan naar: Nieuwsbrief.

Liefs, Lisanne

———————————————————————–

Maatregelen in de Yogaschool

 • Wanneer je (milde) verkoudheidsklachten hebt, ook als je negatief getest bent op Corona: volg een yogales thuis (via zoom).
 • Om te voorkomen dat er teveel mensen binnen zijn, vragen we je om niet te vroeg te komen (5-10 minuten voor de les) en na de les de studio weer vlot te verlaten. 
 • Bij binnenkomst graag je handen desinfecteren.
 • Neem je eigen yogamat mee naar de les!
 • Met bruin tape markeren we de plek waar je jouw mat neer kunt leggen. Loop zo ver mogelijk door in de zaal, zodat iedereen na je kan aansluiten.
 • Gebruik materiaal: je mag je eigen meditatiekussen, blok, riem, oogkussen en/of deken meenemen naar de les. Heb je dit niet? Dan mag je ook het materiaal in de studio gebruiken. Neem eventueel je eigen handdoek of deken mee om over het materiaal heen te leggen. 
 • De docent loopt zo min mogelijk door de zaal en er zijn geen fysieke correcties tijdens de les.
 • Wij zorgen ervoor dat de studio super schoon is. Sowieso worden beide studio (ongemerkt) doorlopend mechanisch geventileerd volgens de geldende normen.
 • Ook voor ons gelden dezelfde regels; wanneer er (milde) verkoudheidsklachten zijn, gaan we op zoek naar vervanging voor de les of komt een les helaas te vervallen. Houd je mail en spam goed in de gaten, zodat je niet voor een dichte deur staat.
 • Vanaf 1 december is het dragen van een mondkapje van de voordeur tot op je yogamat verplicht. Tijdens de les mag het mondkapje af.