En we zijn live!!!

Helaas moeten ook wij tijdelijk de deuren sluiten, tot 1 juli. We zijn gestart met online lessen en live meditatie via ons YouTube kanaal: Bodhi Yogashala Nijmegen en daarnaast zijn er ook Live yoga- & pilateslessen via Zoom! En vanaf nu mogen we ook naar buiten. Zo fijn om weer echt bij elkaar te komen, ik heb jullie gemist! Dus we gaan voor een aantal lessen per week naar het Valkhofpark. We verzamelen bij het standbeeld, bij het begin van het park (bovenaan de Voerweg) en dan zoeken we samen een rustige plek op, waar genoeg ruimte is voor en tussen de matten. Daarnaast zul je ook met regelmaat SUP Yoga op het lesrooster voorbij zien komen, aan de Lentse Plas of de Spiegelwaal. Zin in!!!

Voor de live lessen via zoom:

1. Registreer je voor een gratis account op ZOOM en installeer de app op je mobiel, tablet, laptop of tv.
2. Schaf via Momoyoga je les aan. Onder ‘Abonnementen’ vind je een weekabonnement voor €15,- en bij ‘Rittenkaarten’ kun je kiezen voor een losse les van €5,-. Dit is zowel voor de live lessen als de lessen in het Valkhofpark!
3. Reserveer nu jouw les op het lesrooster van Momoyoga!!! Dus niet alleen een les aanschaffen, ook inschrijven voor de les, anders kun je namelijk geen link ontvangen voor de live les.
4. 30 minuten voor aanvang van de les ontvang je een mail met link en wachtwoord, dus houd je mail (en spam) goed in de gaten. Ondertussen kun je alvast je mat klaarleggen en je kamer een beetje sfeer geven 🙂
5. Open de link, voer het wachtwoord in en wacht tot de les begint.
6. Zodra de online yogales van start gaat, zal Zoom automatisch jouw geluid dempen en jouw camera uitzetten. Het geluid van de studenten blijft gedurende de les gedempt. Voor de docent is het wél fijn om alle deelnemers te zien, dus voel je meer dan vrij om de camera aan te zetten.

Iedere ochtend starten we om 07:30 uur met een LIVE meditatie van ongeveer 30 minuten op ons YouTube kanaal: Bodhi Yogashala Nijmegen. Deze meditatie is gratis, dus je kunt gewoon je laptop/telefoon/tablet voor je neerzetten en meedoen.

Let op:
De huidige abonnementen & 10-rittenkaarten zijn vanaf 1 april bevroren totdat Bodhi Yogashala weer opengaat. Deze kun je dus niet inzetten voor de online live lessen.

Iedereen is welkom!! Dus ook wanneer je nog niet eerder in de studio bent geweest, aan de andere kant van het land woont, schrijf je in en doe mee 🙂

Vrije gift:
Wanneer je zou willen doneren aan de studio, dan kan dat via deze Link.
Heel erg bedankt.

Online lesrooster: