Laura Kool

Yoga speelt een enorm belangrijke rol in mijn leven. Na 10 jaar gewerkt te hebben als docent dans, waarbij ik veel blessures opliep, leerde ik bij yoga pas écht te luisteren naar mijn lijf. Nog steeds geef ik danslessen en ontwikkel ik educatieprojecten voor het onderwijs, maar door middel van yoga en meditatie kom ik elke keer weer in contact met mezelf. 

En dat is precies wat je in mijn lessen gaat vinden: een moment voor jezelf. De focus ligt op het luisteren naar je lichaam, het leegmaken van je hoofd en in iedere les zit een yogaflow die past bij jouw mogelijkheden.

Ik heb een bachelor in Danseducatie, een master in Kunsteducatie en diverse yogacertificaten (Hatha/Vinyasa, Yin/Restorative en Kinderyoga) waarvoor ik opleidingen heb gevolgd in India, Indonesië en de Verenigde Staten. Naast het lesgeven ben ik ook actief schrijver en met mijn stichting Moving Children (www.movingchildren.org) doe ik projecten met yoga, dans en spel op scholen in ontwikkelingslanden. Meer info over mij kun je vinden op: www.koolart.nl

Ik zie je heel graag in de les!