Iris Monteiro

Op een sportieve manier inzicht krijgen in jouw patronen?

Patronen hebben we allemaal en kunnen een prettige houvast zijn.  Maar gedragspatronen die je niet vooruit helpen zijn soms lastig te herkennen. Move 2 Insight is een effectieve en concrete manier om deze te herkennen,  ‘vast te pakken’ en te veranderen.   

Als je voelt dat je vastloopt en wel in beweging wilt blijven om dat te veranderen, dan is Move 2 Insight een mooie training voor jou! Je krijgt een persoonlijke sporttraining, waarbij we samen in actie gaan op jouw niveau. Het bewegen levert je niet alleen energie & conditie op maar geeft je ook op een prettige manier informatie over jouw patronen. Daar gaan we dan samen mee aan de slag en krijg je praktische tools om niet helpende patronen te veranderen én helpende patronen te versterken.

De training start vanaf Bodhi Yogashala aan de Prins Hendrikstraat 16 in Nijmegen. Vanaf daar starten we de individuele sporttraining (binnen of buiten) en daarna gaan we praktisch aan de slag met de nieuwe inzichten in jouw patronen. In 4 trainingen krijg je voldoende nieuwe inzichten en praktische tools waar je mee aan de slag kunt. De 1ste training is 1,5 uur en de volgende trainingen zijn 1 uur. Na de 1ste training bespreken we samen of dit bij je past, of je door wilt gaan en hoeveel trainingen je graag zou willen doen.  

De trainingen vinden plaats op de dinsdag. Indien de dinsdag geen geschikte dag voor jou is, dan kunnen we op zoek gaan naar een ander moment in de week. De kosten voor de 1ste training zijn €48,- . De volgende trainingen zijn €45,-.

De kracht van deze training is om het te ervaren, te doen en te zien wat het je oplevert. Mocht je meer informatie van tevoren nodig hebben, dan mag je altijd even bellen.  Wil je deze training gewoon een keertje ervaren, dan kun je je aanmelden bij Iris Monteiro, mail: info@move2insight.nl of telefonisch: 06-21560102.

Iris Monteiro
Trainer Move2Insight
Sportdocent Radboud Universiteit Nijmegen
Trainer ‘Zet vertraging in beweging’ voor studenten HAN, RU faculteit Letteren en faculteit Rechten
Trainer ‘Move2move’ voor promovendi RU Faculteit Letteren