Extra aandachtspunten voor tijdens het zomerrooster 2019

Tijdens de zomerfeesten zijn er geen lessen, daarna is er een aangepast lesrooster. 

Voorwaarden voor de lessen tijdens het zomerrooster:

  • Het lesrooster is onder voorbehoud van wijzigingen.
  • Minimaal 3 deelnemers voor een les. Zijn er minder inschrijvingen, dan wordt de les geannuleerd. Je ontvangt een mail hierover.
  • Doorgaand op het vorige punt, zorg voor een up-to-date email adres en het liefst ook telefoonnummer, zodat we je kunnen bereiken…en je niet voor een dichte deur komt te staan. Het kan zijn dat de mail in je spam belandt.
  • Er staat ook een buitenles op, jippie!! En wel op zondagochtend van 10:00-11:15 uur. Je kunt met je eigen mat naar de ingang van het Valkhofpark, waar de les plaats gaat vinden. Heb je geen eigen mat? Tot een kwartier voorafgaand aan de les kun je een buitenmat ophalen bij de studio. Wanneer het super slecht weer is, kan de les binnen plaatsvinden. Ook hierover ontvang je een mail of word je gebeld.
  • Aanmelden en afmelden gaat nog steeds via Momoyoga. Tot 2 uur voorafgaand aan de les kun je annuleren, daarna komt je les te vervallen. Ook als je een onbeperkt abonnement hebt, graag afmelden, zodat mensen op de wachtlijst deel kunnen nemen aan de les.

Algemene voorwaarden vind je HIER