Zwanger & Fit

17:00

31 januari 2018

Zwanger & Fit is een pilot van 8 weken op de woensdagavond van 17:00 tot 18:00 uur.

Zwanger & Fit

Jippie, je bent zwanger!!! De eerste rompertjes al gekocht? Rare nieuwe eetgewoontes? Broeken die niet meer passen? Het is een speciale tijd voor je. En of je nu veel of weinig puf hebt, bewegen tijdens je zwangerschap is belangrijk en ook heerlijk! Daarom is er nu Zwanger & Fit: een afwisseling van ontspanning & inspanning. De ene week focus op ontspanning, houding en ademhaling (zwangerschapsyoga, door Lisanne) en de andere week wat meer actief met conditie en krachtoefeningen (door Petra van Do the extra mile). Een unieke en super leuke combinatie!

Motivatie, gezelligheid, (toekomstige) mama’s onder elkaar; dat is wat je nodig hebt om te starten en te blijven bewegen tijdens je zwangerschap. En na de les is er gelegenheid om op adem te komen of nog even te kletsen in de gezellige huiskamer met een kopje thee of gezond sapje.
Dus zet de eerste stap, kom van de bank, trek je sportkleding aan, laat je hartslag stijgen, en wordt een fitte mama!

We starten met een try-out van 8 weken. Vanaf 31 januari, elke woensdag van 17.00 tot 18.00 uur.
31 januari: Zwangerschapsyoga
7 februari: Conditie & kracht
14 februari: Zwangerschapsyoga
21 februari: Conditie & kracht
28 februari: Zwangerschapsyoga
7 maart: Conditie & kracht
14 maart: Zwangerschapsyoga
21 maart: Conditie & kracht

Je kunt kiezen voor een 8-rittenkaart, 4-rittenkaart of losse lessen.
8-rittenkaart  € 72,-
4-rittenkaart € 40,-
Losse les € 11,-

Ben jij ondertussen razend enthousiast of wil je er nog graag meer over weten? Mail of bel me dan gerust! metlisanne@gmail.com / 06-12903889.
Het aanschaffen en inschrijven van de lessen gaat via een online inschrijfsysteem. Via de mail krijg je hier extra informatie over.