Yoga Retreat Tenerife

11:00

16 april 2019

To

23 april 2019

Yoga Retreat op Tenerife 

April 2019

Deze foto, dit gevoel, dit speciale moment…dit kan ik maar niet loslaten. En daarom staat er opnieuw een yoga retreat gepland naar dit mooie eiland.
Van dinsdag 16 april t/m dinsdag 23 april 2019.

Reisdetails 

Het duurt nog even, maar bedenk alvast wat je in 2019 met Pasen zou willen doen?! Paaseieren schilderen en zoeken in de Hollandse tuin, of een week lang yogalessen volgen en worden verwend met fantastische maaltijden en geweldig mooie excursies op Tenerife.

De reis in oktober 2017 was zo speciaal, dat ik graag met jullie terug ga. Een week die volledig in het teken staat van yoga, waarbij verschillende yogastijlen aan bod komen. Er zijn 2 yogalessen per dag. De ene een vrij rustige, meditatieve les: Yin yoga, Yin-Yang of Restorative yoga waarbij het accent ligt op voelen, waarnemen, observeren. De andere les zal een meer dynamische vorm van yoga zijn: Vinyasa, Ashtanga yoga en andere workshops waarbij je de ademhaling koppelt aan een beweging. De volgorde van de rustige en dynamische lessen zullen gedurende de week wisselen, waardoor je het iedere keer weer anders kunt ervaren. Door je een week lang te verdiepen in je yoga practice, of je nu een beginnende of ervaren yogi bent, zul je anders naar huis vliegen dan dat je bent gekomen. Een heel bijzondere ervaring!

Naast het volgen van de yogalessen zal de week in het teken staan van heerlijk gezonde voeding (vegetarisch) uit eigen tuin, kun je genieten van de prachtige omgeving tijdens wandelingen en excursies en krijg je er een heerlijke massage bij. Echt een week eruit, even een week tijd voor jezelf!

Nieuw! Deze keer zullen er meer thema’s gekoppeld worden aan de lessen, waarbij onder andere de yoga filosofie naar boven komt, in combinatie met opdrachten (voor jezelf of om te delen). Daarnaast zijn er momenten van stilte.

Kosten:

€ 829,-       op basis van een 4-persoonskamer (= vol)
€ 869,-       op basis van een 3-persoonskamer (= vol)
€ 939,-       op basis van een 2-persoonskamer

Inclusief:

  • De vakantie begint al direct vanaf het vliegveld: de transfer door de prachtige bergen van Tenerife naar de locatie Mandala de Masca. Transfer van en naar vliegveld Reina Sofia is inbegrepen, een rit van ongeveer 45 minuten.
  • Je krijgt 2 yogalessen per dag, waarbij meerdere yogastijlen aan bod komen.
  • 7 overnachtingen; op basis van gedeelde kamers (4-, 3- of 2-persoonskamers)
  • Drie gezonde maaltijden per dag en daarnaast tussendoortjes en drinken. Het eten komt zoveel mogelijk uit eigen tuin of bij de boer uit de buurt vandaan. Alle maaltijden zijn vegetarisch. Graag allergieën of andere wensen voorafgaand aan de reis doorgeven.
  • Je krijgt 1 massage van +/- 45 minuten.
  • Excursies; waaronder een prachtige wandeltocht (een andere wandeltocht dan in 2017) yoga/meditatie op locatie en een verrassingsworkshop.

Exclusief: 

  • Vliegticket (vanaf Eindhoven / Amsterdam naar Tenerife ZUID) Neem contact op voor de mogelijke vluchttijden i.v.m. transfers.

Programma Yoga Retreat Tenerife:

+/- 07:30       YOGA
09:30            Ontbijt
Vanaf 10:30  Massage / vrije tijd
13:30             Lunch
Vanaf 14:30  Activiteit / vrije tijd
16:30             YOGA
18:30             Diner

Programma is onder voorbehoud.

Over Mandala de Masca

Mandala de Masca is een yoga retreat centrum, ontwikkeld door en voor yogi’s op Tenerife. De unieke en adembenemende locatie is gelegen in een prachtige vallei, maar liefst 6 hectare prive bergterrein! Omringt door prachtige natuur, vogels die zingen, de frisheid van het water, de vormen van de rotsen & het fantastische uitzicht op de bergen zorgen voor een waanzinnig mooie ervaring. De intentie is dat iedere yogi Mandala de Masca gelukkig, tevreden, energiek en met goede herinneringen verlaat. Wil je meer informatie over deze locatie, ga dan naar: www.mandalademasca.com

Wanneer je deelneemt aan deze yogareis op Mandala de Masca, weet dat je hierbij direct Yogini Rosa steunt! Een Yogini Rosa Retreat is er speciaal voor de vrouw die de diagnose borstkanker heeft gehad. Ze worden hier ondersteund om beter om te leren gaan met eventuele vermoeidheid, angst en onzekerheid en de kans en tijd krijgen om te verwerken. Meer informatie op: www.yoginirosa.com

Reviews Yoga Retreat 2017

“In het najaar van 2017 ben ik met Lisanne meegeweest op een Yogareis naar Tenerife. Wat een geweldige week! Alles wat je van een yogareis zou wensen, en meer. De locatie was fantastisch: omringd door bergen met uitzicht op de zee, overal fijne zitjes en hoekjes en een geweldige gastheer en -vrouw. Daarnaast waren de kamers fijn en het eten heerlijk. De groep bestond uit voornamelijk vrouwen van rond de 30. De sfeer was super: genoeg te lachen maar zeker ook genoeg momenten voor diepere gesprekken of gewoon rust en ontspanning. Ik heb al eerder bij Lisanne yogales gehad, dus wist dat ze heel fijn les geeft. De lessen waren afwisselend intensief en ontspannend. Alles om je heen vergeet je, en je richt je alleen op jezelf en haar stem. Zeker nu je weer terugbent, merk je wat zo’n week met je doet – in je lijf en in je hoofd. Zeker voor herhaling vatbaar!” – Petra

“Wat heb ik enorm genoten een heerlijke Yoga retreat in Tenerife met Lisanne. Lisanne is een geweldige Yoga docente en je voelt aan alles dat ze met enorm veel liefde haar passie voor Yoga met haar studenten deelt. Super fijne, professionele, gevarieerde lessen (Astanga, Vinyasa, Yin, Meditatie) op een perfecte locatie Mandala Masca in Tenerife waar het voelt als thuiskomen. Na een week retreat met Lisanne ben ik weer helemaal geinspireerd en opgeladen!”  – Liefs, Lieke

“Het was zeker bijzonder! Heel erg bedankt ook voor de fijne week. Ik heb me een boost gekregen en geniet er nog van 🙂 Jullie maakten de week extra relaxt en speciaal en gewoon ontspannen.” – Vera