Van dromen naar doen

10:00

20 januari 2019

Van dromen naar doen! Op zondag 20 januari van 10:00-12:00 uur door Petra van Dreumel.

Van dromen naar doen

Wanneer:    Zondag 20 januari
Tijd:            10:00-12:00 uur
Waar:          Yogastudio Bodhi Yogashala in Nijmegen
Kosten:      €20

Tijdens de opening van Bodhi Yogashala heeft Petra voor de eerste keer de workshop Van Dromen Naar Doen gegeven. Dat was zo’n groot succes dat we een nieuwe, uitgebreide workshop hebben samengesteld om het nieuwe jaar goed te beginnen!

In de workshop Van Dromen Naar Doen in Nijmegen helpt Petra van Dreumel je om in twee uur je dromen helder te krijgen. Wat wil je nu echt? Maar vooral ook: wat houdt je hierin tegen? Een positieve, interactieve workshop waar je zelf op creatieve wijze aan de slag gaat met je wensen en dromen. De uitkomst: meer helderheid, nieuwe inspiratie en een fijn gevoel!

Want heb jij dat ook, dat het lijkt alsof iedereen om je heen heel duidelijk weet wat hij wil, behalve jij? Dat je best je hart wilt volgen, maar dat je geen idee hebt welke richting dat dan op is? Of dat je het best wel weet wat je wil, maar niet weet hoe je de volgende stap moet zetten? Je bent zeker niet de enige. De wereld om ons heen vraagt zoveel van ons hoofd, dat ons hart soms wat in de verdrukking komt. Echt zien wie je bent en wat jou gelukkig maakt, kan lastig zijn.

Petra gelooft dat er iets bijzonders gebeurt wanneer je droomt over je toekomst. Het zorgt dat je weer in contact komt met je kern en luistert naar je hart. Het geeft je inzicht in wie je bent en wat jou gelukkig maakt. Met een aantal simpele maar hele fijne oefeningen, neemt Petra je stap voor stap mee langs je langgekoesterde wensen, de angsten en onzekerheden die je tegenhouden en de mindshift die je dromen dichterbij kunnen brengen.

De workshop Van Dromen Naar Doen duurt twee uur. Het bevat verschillende oefeningen waarbij je je dromen in kaart brengt. Door je wensen op te schrijven – en uit te spreken – komen ze opeens tot leven. De oefeningen maak je op mooi geïllustreerde vellen die het bewaren (of ophangen!) waard zijn. Daarnaast ontvang je een handgemaakte illustratie gemaakt door Petra met je favoriete quote.

Wat krijg je tijdens de workshop:

  • Twee uur durende workshop
  • Inspiratie over je dromen dichterbij brengen
  • Oefeningen waar je je creativiteit de vrij loop kan laten (ook voor niet-creatievelingen!)
  • Mooie invulvellen die de moeite waard zijn om te bewaren
  • Handgemaakte illustratie met je favoriete quote
  • Inclusief koffie, thee en wat lekkers

Aanmelden voor de workshop ‘Van Dromen Naar Doen’ bij Bodhi Yogashala in Nijmegen op 20 januari 2019? Dat kan via www.petravandreumel.nl/workshops