** Kerst Special **

13:00

22 december 2018

** Zaterdag 22 december | Kerst Special | 13:00-17:00 uur | 30 euro **

** Kerst Special **

= VOL!!
Wil je graag op de reservelijst? Mail naar metlisanne@gmail.com en zodra er een annulering binnen is, laat ik het je weten.

Als we naar de natuur kijken zien we een cyclisch proces:

  • In de lente ontkiemen zaden
  • Zij groeien in de zomer verder uit & in de nazomer kan geoogst worden
  • De herfst is een periode van verval: bladeren vallen van de bomen en beginnen te verteren en zullen het voedsel vormen voor de planten in het nieuwe jaar
  • De winter is de periode waarin alles tot rust komt. Daarna is er weer een sterke kracht aanwezig om in de lente de cyclus van groei en bloei te starten

En wanneer je dit eens goed bekijkt, vindt dit proces niet alleen plaats bij planten. Maar alles en iedereen ondergaat dit proces van seizoenen, jaar in jaar uit. Soms kan een wisseling van seizoen zorgen voor onrust, soms geeft het je enorm veel energie. Het is vooral ongelooflijk interessant om open te staan voor dat wat er opkomt, dat wat je voelt en het proces te ondergaan.

De winter: donker, kou, verstillen, vertragen. Een periode van volledige rust en kalmte. Zeker deze korte en donkere dagen voor kerst – het is en blijft een bijzondere periode. Het kan heerlijk zijn, onrustig, uit balans, vul het maar in. Juist een moment van verstilling creëren voor jezelf, net voordat je de drukte van kerst ingaat.

** Programma Kerst Special **

13:00-15:00 uur               Yin Yoga
15:00-15:30 uur               ** Pauze **
15:30-17:00 uur               Pranayama, geleide meditatie o.a. in houdingen & Savasana

Tijdens deze Kerst Special zal het thema winter centraal staan: gericht op de nier & blaas meridianen en het element water. Op zoek naar evenwicht en balans, een gevoel van kracht, creativiteit, zelfverzekerdheid en een liefde voor ontspanning en stilte.

Wanneer:       Zaterdag 22 december
Tijd:                13:00-17:00 uur
Docent:           Lisanne Jansen
Kosten:           30 euro
Inschrijven:     Via momoyoga   bij Strippenkaarten ** Kerst Special**
Waar:              Bodhi Yogashala ~ Bloemerstraat 71, Nijmegen