Beleef je Lentekriebels

13:00

23 maart 2019

Zaterdag 23 maart van 13:00-17:00 uur | 30 euro | Beleef je Lentekriebels

Beleef je Lentekriebels

Zaterdag 23 maart
Van 13:00-17:00 uur
Kosten: 30 euro

Na de Herfst Boost, de Kerst Special is het nu tijd voor de lente editie! Ons lichaam ontwaakt uit de winter en er komt ruimte voor nieuwe energie. Daar waar de vorige editie de focus lag op het naar binnen keren, de stilte opzoeken en loslaten, gaat de Lente workshop er anders uitzien.

Programma:

13:00-14:30       Slow Flow
14:30-15:00       ~ Pauze ~
15:00-17:00       Pranayama & Yin yoga

Kernwoorden: ontwaken | kracht | bewegen | levenslustige energie | inspiratie

We starten de middag met een rustige flow, waarbij de ademhaling aan een beweging is gekoppeld. Bewegingen die heel vloeiend in elkaar overlopen, heel natuurlijk aanvoelen om ze achter elkaar uit te voeren. Zachte bewegingen waarbij je tijd en ruimte hebt om te voelen en te ervaren wat het met je doet om zo bewust je ademhaling te volgen.

Na een korte pauze starten we met Pranayama, ademhalingsoefeningen. Iedere oefening geeft je weer een ander gevoel, een andere sensatie. Vanuit die energie gaan we langzaam over naar de rust van de yin les. Deze les zal gericht zijn op de meridianen die passen bij de lente, namelijk de lever- en galblaas meridiaan. Bij Yin yoga blijf je gemiddeld 5 minuten in 1 houding liggen, met de focus op de weerstand in je lichaam, weerstand die de houding wellicht oproept, focus op de ademhaling en met name op de ontspanning van de spieren. Juist door die ontspanning kom je wat dieper in houdingen, richting bindweefsel en gewrichten.

Alles bij elkaar een heerlijke yin-yang middag, om de winter achter ons te laten en lente te verwelkomen. Na deze workshop voel je je als herboren 🙂 Beloofd!!