Caspar van den Broek

Gnothi  Seauton – Caspar van den Broek                                          

Na 33 jaar zorgondernemerschap heb ik op 1 januari 2020 mijn middelgrote praktijk voor Fysiotherapie-Manuele therapie – Sportfysiotherapie te Uden verkocht. Na enkele maanden meer tijd genomen te hebben voor mijn gezin, mezelf en de natuur om ons heen, ga ik weer starten met een nieuwe uitdaging. Op de woensdagmiddag en -avond huur ik een behandelkamer in Yogastudio Bhodhi Yogashala te Nijmegen Oost, waar ik op 1 oktober 2020 mijn massage praktijk Gnothi Seauton – Ken Uzelve ben gestart.

Ken Uzelve

Echt inzicht in je leven begint bij echte kennis van jezelf. Gnothi Seauton, Grieks voor Ken Uzelve. prijkte boven de tempel van Apollo, daar waar de Grieken het orakel van Delphi raadpleegden. Veel klassieke Griekse filosofen, zoals Socrates, waren overtuigd van het idee dat ware kennis over het leven start bij intensief zelfonderzoek. Sterker nog: een niet onderzocht leven is het niet waard geleefd te worden – René Gude

Mijn missie

Mensen begeleiden bij bewustwording van hun levenshouding in het hier-en-nu middels massage, ademhalings- en lichaamsoefeningen. Zo ontstaat er een verbinding en balans tussen lichaam en geest. Pijn- en spierspanningsklachten zijn signalen die je lichaam geeft om je aandacht te richten op  een onderwerp dat voor jou van belang is.

Werkwijze:

Ik werk vanuit een holistische visie. De mens functioneert op allerlei verschillende niveaus: lichamelijk, mentaal, sociaal en spiritueel. Zodra er een verstoring is op één of meerdere van deze niveaus heeft dit invloed op je totale functioneren waardoor er klachten  kunnen ontstaan.
Vanuit de holistische visie gezien, is dit een waardevol signaal van een eventuele aanwezigheid van een disbalans in je leven. Dit signaal heeft een belangrijke functie en wil gehoord/gevoeld worden. Massage, ademhalings-en lichaamsoefeningen kunnen bij dit bewustwordingsproces een belangrijke bijdrage leveren. Ieder lichaam heeft zijn eigen taal en er is slechts één persoon die kan ontdekken wat het lichaam te zeggen heeft. Dat ben jezelf.

Massage behandeling            30 min                   € 45,00
Massage behandeling            45 min                   € 65,00

Contact: Caspar van den Broek
Email: info@massagegnothiseauton.nl            
Telefoon: 06-55184486 
Website: www.massagegnothiseauton.nl              
Locatie: Prins Hendrikstraat 16 Nijmegen