Triggerpoint massage: Theresia

Voel de ruimte, vrijheid en vredigheid in je lichaam en geest door een triggerpoint massage.

Triggerpoint massage door: Theresia Hofmaier

Voel de ruimte, vrijheid en vredigheid in je lichaam en geest door een triggerpoint massage.

Mijn naam is Theresia Hofmaier, geboren op 14 januari 1992, in de boerderij van mijn ouders aan de rand van het magische zwarte woud in Zuid-Duitsland. Rond mijn veertiende bracht mijn moeder me in aanraking met reiki waarmee de interesse voor spiritualiteit en welzijn van lichaam en geest was geboren. Vele omzwervingen over onze aarde en vele leerzame levensjaren later, woon ik momenteel in Wijchen. Vanaf 2016 ben ik gediplomeerd triggerpoint massagetherapeut. Mijn opleiding hiervoor heb ik gevolgd in een ashram waar yoga, massage, meditatie en voeding hand in hand gaan. Alle paden in mijn leven leiden mij naar een passie in zorgen voor mensen, dit verklaard ook waarom ik de opleiding tot sociaal pedagogisch hulpverlener heb gevolgd.

Wat ik het allerbelangrijkste vind tijdens het geven van mijn massages is het overdragen van liefdevolle energie vanuit een holistisch gegeven. Lichaam, geest en ziel zijn immers één met elkaar en verdienen om die reden dus evenveel aandacht en zorg.

Triggerpoint massage:

Door emotionele of fysieke inspanning kunnen er pijnlijke verhardingen in de spieren optreden, die zich uit zichzelf niet meer kunnen ontspannen. Dit kan bewegingsbeperkingen, stijfheid, krachtverlies en pijnklachten veroorzaken. Deze verhardingen worden triggerpoints genoemd. Door druk- en wrijfbewegingen uit te oefenen op deze punten worden de spieren versoepeld, de bloedsomloop positief gestimuleerd en de afvalstoffen uit de spier afgevoerd.

Een triggerpoint massage is een redelijk stevige massage, maar de intensiteit van de massage wordt op de individuele behoefte van de klant aangepast.

Tarieven:

• 30 minuten  € 35,- (deel massage)
• 50 minuten  € 50,- (volledige massage)

Wil je meer weten, neem dan vooral contact op via een van de volgende kanalen: 
Theresia Hofmaier
triggerpointmassage.theresia@gmail.com
06-83900926

 

 

 

 

Ongewenst gedrag is absoluut niet gewenst.