Nienke Ewalts

Vinyasa

Nienke Ewalts

Yoga heeft mij geholpen om verder op te bloeien en dit gun ik iedereen!

Na jarenlang zelf yogalessen gevolgd te hebben, besloot ik mijn passie voor yoga over te brengen op eerst kinderen en later ook op volwassenen.

Vinyasa yoga is de yogastijl die het beste bij mij past, omdat het actief, dynamisch en gericht is op ademhaling in combinatie met bewegen. Sommige vinyasa yogalessen hebben zelfs bijna iets weg van een dans.
Het is zo gaaf om verschillende mensen les te mogen geven. Ik heb een stijl ontwikkeld waarbij ik het persoonlijke, eerlijke, creatieve, serieuze en tegelijkertijd speelse dat ik in me heb weet te combineren. Vinyasa yoga is minder “strikt” dan veel andere yogavormen. Je gaat samen met je ademhaling van de ene naar de andere houding en bouwt kracht en balans op.

Elke yogales is weer anders, net als iedere dag. Elke keer kom je voor verschillende uitdagingen te staan. Iedere keer is het zoeken naar jouw manier om hier mee om te gaan. Wat zijn je grenzen? Of zou je misschien eens meer uitdaging aan mogen gaan?

Het is altijd goed om momenten te pakken om je bewust te worden van waar je staat op dit moment, zodat je verder kunt groeien. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten. Leer ze herkennen en in te zetten!
Yoga kan je hier bij helpen.

Liefs,
Nienke