Ontspannings- & Sportmassage

De keuze uit Sportmassage of een massage voor meer ontspanning; zowel fysiek als mentaal.

Een massage kan zowel fysiek als mentaal een ontspannend effect hebben. Of de spanning in je lichaam nu een gevolg is van een lichamelijke/sportieve belasting of bijvoorbeeld stress…een massage kan rust geven. En soms hoeft er niet eens een specifieke reden zijn om jezelf eens een cadeau te geven 🙂

Sportmassage:

kan voor verschillende doeleinden worden aangewend. Deze massagevorm kan zowel een preventieve als herstellende en ontspannende werking hebben. Het is een stevige massagevorm waarbij wordt ingewerkt op de dieperliggende spierlagen. De belangrijkste massagetechnieken van sportmassage zijn effleurages, stevige petrissages (knedingen) en fricties (druk-wrijfbewegingen). Verkrampte spieren worden door deze massage versoepeld en de bloedsomloop wordt bevorderd om beter de afvalstoffen in de spieren af te kunnen voeren.

Ontspanningsmassage:

Is, zoals het eigenlijk al staat omschreven, gericht op volledige ontspanning. Een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, het bevorderen van de doorbloeding en het verbeteren van de stofwisseling. Een zachtere manier van masseren.

Tarieven:

  • 30 minuten        € 29,-       (deel massage: bijvoorbeeld rug | bovenrug – & nek | benen)
  • 50 minuten        € 45,-       (gehele lichaamsmassage: nek, rug & benen)

Voor meer informatie, neem gerust contact met me op:
Lisanne Jansen
metlisanne@gmail.com
06-12903889

Ongewenst gedrag is absoluut niet gewenst.