Laura Vermeulen

Vinyasa

Laura Vermeulen

Hallo lieve Yogi,

Mijn naam is Laura en ik ben sinds 2016 gevallen voor yoga! Yoga is mijn passie en ik vind het enorm mooi om dit te kunnen delen met anderen in de vorm van yogalessen. Yoga is voor mij veel meer dan alleen fysiek de asana’s uitoefenen. Het helpt mij om me bewust en gezond te laten leven, balans te krijgen tussen mijn lichaam en mijn mind en het maakt me een dankbaarder mens. Acceptatie is misschien nog wel hetgeen wat yoga mij het meest heeft gebracht, waardoor ik met veel meer rust door het leven ga. Ik ben zelf ook nog lang niet uitgeleerd, want yoga brengt me iedere keer weer opnieuw nieuwe inzichten. Dat is het mooie: Je bent nooit uitgegroeid!

Ik ben zelf fan van allerlei verschillende yogastijlen maar mijn hart ligt vooral bij Vinyasa. Tijdens Vinyasa beweeg je op je ademhaling waardoor je vloeiend van de ene naar de andere houding beweegt. Voor de actievere Vinyasa-lessen geldt ‘In je lichaam, uit je hoofd’ waardoor je jezelf in het hier en nu begeeft en meer rust in je hoofd krijgt. Een fijne manier om zowel de dag te beginnen als af te sluiten en om altijd met nieuwe energie de deur uit te stappen!

Naast mijn grote liefde yoga heb ik een andere grote liefde: Biologie. Ik geef naast yogalessen ook les in het middelbaar onderwijs als biologiedocente en deze combi is voor mij de perfecte balans!

Hopelijk zie ik je snel op de mat!

Liefs,

Laura