Jasmijn de Vlam

Access Bars™ | Holistische therapie | Reiki behandeling

Jasmijn de Vlam

Ik ben Jasmijn de Vlam (1988). Ik herinner me dat ik van jongs af aan al geïnteresseerd was in alternatieve geneeswijzen. Altijd in de weer met edelstenen en handopleggingen ter verlichting van pijn of geven van energie was heel normaal bij ons in huis. Uiteindelijk ben ik Jeugdzorgwerker geworden. Na 10 jaar in de Jeugdzorg ben ik op zoek gegaan naar een opleiding om mezelf verder te ontwikkelen. Niet alleen als individu, maar ook hoe ik anderen op een dieper niveau kan begeleiden. De opleiding tot Holistisch Therapeut heeft hierin een wereld voor me geopend. Ik gun het iedereen om hier kennis mee te maken. Aan de slag gaan met de kern van de dingen waar je in je leven tegenaan loopt (fysiek, emotioneel, mentaal of energetisch). Op een liefdevolle maar soms ook confronterende manier.

In dezelfde periode heb ik ook geleerd om Access BARS behandelingen te geven. Ik vind dit zelf een mooie aanvulling op het werk wat ik als holistisch therapeut doe.

Door mijn affiniteit met kinderen kun je bij mij ook gerust met je kind terecht voor een Reiki of Access BARS behandeling. Ik heb ervaring in het behandelen van kinderen met o.a. ADHD, ODD, Autisme, Hechtingsproblemen en Angststoornissen.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!