Brenda Lelie

Mindfulnesstraining

Brenda Lelie

Mijn naam is Brenda Lelie (1984) en ik ben mindfulnesstrainer en psycholoog. Mindfulness helpt mij in het maken van keuzes die echt bij me passen. Zo is ook mijn bedrijf ontstaan. Daarnaast helpt het me ook om te gaan met de lastige dingen in het leven. Ik ben ernstig ziek geweest en door mijn mindfulnessbeoefening ben ik mentaal steeds overeind gebleven. En naast het omgaan met lastige dingen maakt mindfulness mijn leven ook mooier en doordat ik veel meer oog heb voor de dingen die er echt toe doen voor me.

Als trainer vind ik het belangrijk om een open houding te hebben naar alle ervaringen die gedeeld worden. Ik vind niet snel iets gek. Verder ben ik nogal nuchter. Dat vind ik ook fijn aan mindfulness, het gaat om bewustwording zonder dat daar nou heel zweverig over gedaan hoeft te worden.

Bij Bodhi geef ik de 8-weekse mindfulnesstraining en een wekelijks open meditatie-uur. Bij mindfulness leer je om je aandacht te kunnen richten op wat er nu is, zodat je bewust kunt reageren in plaats van op de automatische piloot. Op die manier leer je anders met stressvolle situaties om te gaan. Als vervolg op de mindfulnesstraining geef ik de verdiepende compassietraining. Omdat ik ben ingeschreven bij de VMBN (categorie 1) kunnen de trainingen vergoed worden door je aanvullende verzekering.

Meer over mij & mijn trainingen lees je op: www.brendalelie.nl