Ayurvedische massage: Paulien

De werkzame kracht is de combinatie van de lange strijkingen met de warme kruidenolie.

Ayurvedische massage door: Paulien Taken

De Ayurvedische levens- en voedingsleer wordt steeds bekender, vooral onder de alsmaar groeiende groep yogi’s en yogini’s (hoera!). Yoga en Ayurveda delen namelijk dezelfde filosofie en kennisbron. De zoektocht naar meer lichaamsbewustzijn en emotionele en spirituele groei brengt daarom steeds meer mensen in aanraking met Ayurveda als natuurlijk inspiratiebron voor een gezond en goed leven. Nog iets onbekender is de centrale rol van massage in de leefstijlprincipes van yoga en Ayurveda. Maar vast niet voor lang! Want naast de asana’s en meditatie wordt ook de kracht van massage steeds meer ontdekt als lichaamswerk voor energiebalans.

Visie op massage:
De werkzame kracht van de Ayurvedische massage is de combinatie van de lange strijkingen met de warme kruidenolie. De filosofie op gezond leven van Ayurveda gaat uit van het vergroten van levens energie (prana) en het vinden van balans in de zogenaamde dosha’s: kapha, pitta en vata. Dit zijn constituties waarmee mind & body getypeerd kunnen worden en waarop de massage wordt aangepast ter ondersteuning van je fysieke, mentale en energetische gezondheid.

Het lichaam wordt met een passende Indiase kruidenolie (op basis van sesamolie) gemasseerd waarbij de energiebanen (nadi’s) en de vitale energiepunten (marma’s) worden gestimuleerd. De positieve effecten zijn meerlaags en heel persoonlijk, dus kom het vooral zelf maar eens ervaren!

Energie in balans:
Iedereen die behoefte heeft aan een massage op Ayurvedische wijze is welkom! Je kan hiervoor verschillende redenen hebben die ik graag hoor bij je boeking: Thema’s hierbij zijn:

  • Het ontwikkelen van lichaamsbewustzijn
  • Balans vinden tussen lichaam en geest
  • Ontspanning en stressreductie
  • Verzachting bij pijn en blokkades
  • Reiniging en detox
  • Zelfliefde en zelfzorg
  • Of gewoon, omdat massage superfijn is
Volledige lichaamsmassage
De ‘Abyhanga’ + Indiase hoofdmassage
70 of 90 min / €70 – €90
Deelmassages
Alle combinaties zijn mogelijk  
50 of 60 min / €50 – €60
Hotstone massage
Diepe ontspanning
50 min / €50
Kruidenstempel  massage
Reiniging & detox
50 min / €55
Modderpakking (Ubtan)
Het Indiase geheim voor een stralende huid!
50 min / €55

De Ayurvedische massages worden gegeven door massagetherapeute  Paulien Taken. Meer info op: www.areyouveda.nl. Je kan een massage boeken via Paulien: 06 47 00 00 80. (Whats-App is makkelijk + snel)

Ongewenst gedrag is absoluut niet gewenst.