Jasmijn de Vlam

Access Bars™ | Holistische therapie | Reiki behandeling

Access Bars™ | Holistische therapie | Reiki behandeling

Door: Jasmijn de Vlam

Access BARS behandeling:

Door 32 punten op het hoofd zachtjes aan te raken terwijl je ontspannen ligt, wordt je systeem opgeruimd van overtuigingen die je in de weg zitten en wordt er losgelaten wat je belemmert om te kunnen ontvangen wat je eigenlijk wenst. Zo kan de energie weer vrij stromen waardoor je makkelijker gedragspatronen kunt doorbreken en andere keuzes kunt maken. Hier hoef je op dat moment niet bewust mee bezig te zijn en je kunt heerlijk genieten van de stilte en het moment voor jezelf. Wil je wel graag iets delen of praten over wat je bezighoudt, dan is dat ook helemaal goed tijdens de sessie.

Losse behandeling: 50 euro
5-strippenkaart: 220 euro

Kinderen t/m 12 jaar 50% korting. Het is dezelfde behandeling maar omdat kinderen makkelijker loslaten duurt de behandeling korter

Reiki behandeling:

Reiki staat voor het ontvangen, benutten en doorgeven van universele levensenergie. Met deze energie wordt het zelfhelend vermogen gestimuleerd.

Reikibehandeling: 50 euro (60 min.)
Reikibehandeling met gebruik van klankschaal & koshi: 60 euro (60 min.)
Kinderen t/m 12 jaar: 25 euro (30 min.) met klankschaal & koshi: 30 euro (30 min.)

Holistische therapie:

Holistische therapie is een therapie die kijkt naar de persoon als geheel. Op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau. Niet alleen kijkend naar de klacht, maar de dieperliggende oorzaak van de klacht. Hiermee gaan we aan de slag door middel van o.a. Reiki, visualisaties, systeemopstellingen, loslaattechnieken (bijv. EFT of Sendona), rouw- en verlieskunde en innerlijk kind werk.

Intake: 30 euro
Per sessie: 60 euro (60 min.) |  75 euro (80 min.)

Minimaal 3 sessies

Pakket van 8 sessies van 80 min.: 550 euro

Contact:
Jasmijn de Vlam
holistischepraktijkjasmijn@gmail.com