5x per maand – doorlopend abonnement (minimaal 4 maanden)

5x per maand – doorlopend abonnement (minimaal 4 maanden)

€ 34 p.m.

Kom je iedere week naar de les? Dan kun je kiezen voor een 5x per maand – doorlopend abonnement. Je betaalt iedere maand 34 euro voor dit abonnement middels automatische incasso, minimaal 4 maanden. Na deze 4 maanden is het abonnement maandelijks opzegbaar. (Bij aankoop van dit abonnement is het belangrijk dat IBAN nummers geen spaties of leestekens bevatten.)

Je kunt een doorlopend abonnement niet zelf stop zetten. Via je account is een knop te vinden voor het stopzetten van een doorlopend abonnement via Mijn lesrooster. Als deze knop gebruikt wordt zal er automatisch een bericht geopend worden om in contact te komen met de studio om aan te geven dat het abonnement stopgezet mag worden. Opzeggen graag een maand van tevoren zodat het administratief tijdig geregeld kan worden.

Over de verdeling van de lessen: je kunt de 5 lessen gebruiken wanneer jij wilt. 5 lessen in 1 week of verdeeld over de maand. Een les meenemen naar een volgende maand is niet mogelijk, dus max. 5 lessen in 1 maand.

Stel, je schrijft je in voor een les en het komt toch niet goed uit? Tot 6 uur van tevoren kun jij je kosteloos uitschrijven, daarna komt de les te vervallen.

Note: Alle aankopen zijn definitief en persoonlijk. Restitutie is niet mogelijk. Kaarten stopzetten wegens omstandigheden is niet mogelijk. Gemiddeld 3 lesvrije weken per jaar: 1 week rond Kerst en Oud & Nieuw | 2 weken in de zomervakantie rondom de Zomerfeesten. Daarnaast een aangepast lesrooster in de vakanties. Let op: je abonnement en/of rittenkaart loopt door in vakanties; de geldigheidsduur wijzigen is niet mogelijk.

Aandachtspunt: wanneer je strippenkaart verloopt, krijg je een herinneringsmail. Het kan zijn dat je ondertussen al een nieuwe kaart hebt gekocht en de oude kaart verloopt. De herinneringsmail blijft komen, aangezien je lessen zover vooruit kunt boeken, dat het wellicht nog van je oude kaart is. Dus…krijg je de mail, controleer even over welke kaart het gaat, voordat je een nieuwe aanschaft.