10-rittenkaart

10-rittenkaart

€ 95

Een 10-rittenkaart koop je voor € 95. Het aanschaffen van deze kaart gaat via het online inschrijfsysteem: momoyoga. Daarna kun je de lessen reserveren. Je kunt het per week bekijken, of al 10 lessen vooruit boeken! Mocht je een les geboekt hebben en komt het dat moment toch niet uit? Minimaal 6 uur voorafgaand aan de les kun je jezelf nog kosteloos uitschrijven, daarna komt de les te vervallen.

Vanwege vakantie periodes is de geldigheidsduur van de kaart verlengd, sinds 2017. De 10-rittenkaart is nu 20 weken geldig. Daarna komen de lessen te vervallen.

Note: Alle aankopen zijn definitief en persoonlijk. Restitutie is niet mogelijk. Kaarten stopzetten wegens omstandigheden is niet mogelijk. Gemiddeld 3 lesvrije weken per jaar: 1 week rond Kerst en Oud & Nieuw | 2 weken in de zomervakantie rondom de Zomerfeesten. Daarnaast een aangepast lesrooster in de vakanties. Let op: je abonnement en/of rittenkaart loopt door in vakanties; de geldigheidsduur wijzigen is niet mogelijk.

Aandachtspunt: wanneer je strippenkaart verloopt, krijg je een herinneringsmail. Het kan zijn dat je ondertussen al een nieuwe kaart hebt gekocht en de oude kaart verloopt. De herinneringsmail blijft komen, aangezien je lessen zover vooruit kunt boeken, dat het wellicht nog van je oude kaart is. Dus…krijg je de mail, controleer even over welke kaart het gaat, voordat je een nieuwe aanschaft.