Zwanger & Fit

Zwanger & Fit

Jippie, je bent zwanger!!! De eerste rompertjes al gekocht? Rare nieuwe eetgewoontes? Broeken die niet meer passen? Het is een speciale tijd voor je. En of je nu veel of weinig puf hebt, bewegen tijdens je zwangerschap is belangrijk en ook heerlijk! Daarom is er nu Zwanger & Fit: een afwisseling van ontspanning & inspanning. De ene week focus op ontspanning, houding en ademhaling (zwangerschapsyoga) en de andere week wat meer actief met krachtoefeningen en pilates gerelateerde oefeningen. Een unieke en super leuke combinatie!

Motivatie, gezelligheid, (toekomstige) mama’s onder elkaar; dat is wat je nodig hebt om te starten en te blijven bewegen tijdens je zwangerschap. Dus zet de eerste stap, kom van de bank, trek je sportkleding aan, laat je hartslag stijgen, en wordt een fitte mama!

Vanaf nu Zwangerschapsyoga van 17:15-18:15  |  Conditie & kracht van 17:15-18:00 uur

28 maart: Zwangerschapsyoga
4 april: Yoga & Pilates
11 april: Zwangerschapsyoga
18 april: Yoga & Pilates
25 april: Zwangerschapsyoga
2 mei: Yoga & Pilates
9 mei: Zwangerschapsyoga
16 mei: Yoga & Pilates
23 mei: Zwangerschapsyoga
30 mei: Yoga & Pilates
6 juni: Zwangerschapsyoga
13 juni: Zwangerschapsyoga >> dit is de laatste les voor de vakantie

Je kunt kiezen voor een proefles | Losse les | 4-rittenkaart  |  8-rittenkaart
Losse Les € 11,-
4-rittenkaart € 40,-
8-rittenkaart  € 72,-

Ben jij ondertussen razend enthousiast of wil je er nog graag meer over weten? Mail of bel me dan gerust! metlisanne@gmail.com / 06-12903889.
Het aanschaffen en inschrijven van de lessen gaat via een online inschrijfsysteem. Via de mail krijg je hier extra informatie over. Later instromen is ook zeker mogelijk!!