Vanaf 1 juli zijn de deuren weer geopend!

Ongelooflijk fijn dat we op 1 juli 2020 de deuren weer mogen openen. We hebben een super leuk zomerrooster in de planning en dit zal nog worden uitgebreid met Zoomlessen, buitenlessen en SUP Yoga lessen.

Hiernaast vind je het lesrooster op Momoyoga, ons online reserveringssysteem. Wil je meer weten over hoe je kunt inschrijven, ga dan naar Inschrijven & Tarieven.

Omdat de deuren tijdelijk gesloten waren, zijn we gestart met online yoga-, pilateslessen en meditatie via ons YouTube kanaal: Bodhi Yogashala Nijmegen.

Wil je de les live volgen via zoom, volg dat de onderstaande stappen:

1. Registreer je voor een gratis account op ZOOM en installeer de app op je mobiel, tablet, laptop of tv.
2. Schaf via Momoyoga je les aan. Onder ‘Abonnementen’ vind je een weekabonnement voor €15,- en bij ‘Rittenkaarten’ kun je kiezen voor een losse les van €5,-. Dit is zowel voor de live lessen als de lessen in het Valkhofpark!
3. Reserveer nu jouw les op het lesrooster van Momoyoga!!! Dus niet alleen een les aanschaffen, ook inschrijven voor de les, anders kun je namelijk geen link ontvangen voor de live les.
4. 30 minuten voor aanvang van de les ontvang je een mail met link en wachtwoord, dus houd je mail (en spam) goed in de gaten. Ondertussen kun je alvast je mat klaarleggen en je kamer een beetje sfeer geven 🙂
5. Open de link, voer het wachtwoord in en wacht tot de les begint.
6. Zodra de online yogales van start gaat, zal Zoom automatisch jouw geluid dempen en jouw camera uitzetten. Het geluid van de studenten blijft gedurende de les gedempt. Voor de docent is het wél fijn om alle deelnemers te zien, dus voel je meer dan vrij om de camera aan te zetten.

Lesrooster: